Pereiti į pagrindinį turinį

Slidininkai išvyko į olimpinį festivalį Austrijoje ir Lichtenšteine

2015-01-14 08:03
ltok.lt nuotr.

Sausio 25-30 dienomis Austrijoje ir Lichtenšteine vyks XII-as Europos jaunimo žiemos olimpinis festivalis, kuriame dalyvaus dvylika Lietuvos sportininkų - po keturis biatlonininkus ir slidininkus, trys kalnų slidininkai bei viena dailiojo čiuožimo atstovė.

Pasak Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK), vieni sportininkai jau treniruojasi užsienyje, o kiti - rengiasi kelionei.

Prieš išvykdama į treniruočių stovyklą Lenkijoje, antradienį Lietuvos tautiniame olimpiniame komitete lankėsi slidininkų rinktinė - Neda Bukovskytė, Silvija Adomonytė, Deivydas Kliševičius bei treneriai Karolis Baltakis ir Stasys Dervinis. Slidininkas Rokas Vaitkus jau treniruojasi kaimyninėje šalyje.

Su jaunaisiais slidininkais ir jų treneriais susitiko LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė, generalinis sekretorius Valentinas Paketūras. Jie domėjosi pasirengimu atsakingoms varžyboms bei palinkėjo sėkmės. Treneriai informavo apie atliktus darbus, planus.

Susitikime taip pat dalyvavo Lietuvos nacionalinės slidinėjimo federacijos prezidentas Algirdas Raslanas, generalinis sekretorius Evaldas Brazlauskis, žiemos olimpinio festivalio misijos vadovė Vida Vencienė.

Jaunieji Lietuvos slidininkai Lenkijoje treniruosis dešimt dienų. Iš ten jie vyks į Lichtenšteiną ir sausio 24 dieną jau išbandys festivalio trasas. Pirmasis startas žaidynėse - sausio 26 dieną: 10 km rungtis klasikiniu stiliumi vaikinams ir 7,5 km merginoms.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų