Pereiti į pagrindinį turinį

Sporto halėje kovos beveik 300 stalo tenisininkų

2014-09-25 08:46
Sporto halėje vėl kaukšės stalo teniso kamuoliukai.
Sporto halėje vėl kaukšės stalo teniso kamuoliukai. / topsaskaunas.lt

Stalo tenisininkai iš Lietuvos ir užsienio savaitgalį okupuos krepšinio šventove vadinamą Sporto halę. Tuo tarpu rinktinės lyderiai kausis komandiniame Europos čempionate Portugalijoje.
Sporto halėje savaitgalį vyks tarptautinis turnyras "Kaunas Open".

Kauno miesto stalo teniso federacija kartu su savivaldybe ir stalo teniso asociacija "Topsas" prieš dvejus metus nutarė atgaivinti senas tradicijas ir surengti tarptautines varžybas. Šiemet jos vyks jau trečią kartą.

Paprastai varžybose startuoja pajėgiausi Lietuvos stalo tenisininkai, tačiau šiemet jų nebus.

"Taip sutapo, kad mūsų vyrų ir moterų rinktinių lyderiai, įskaitant ir tituluotąją kaunietę Rūtą Paškauskienę, tuo pat metu bus išvykę į Portugaliją, kur vyksta Europos komandiniai čempionatai. Tačiau laukiame pajėgių žaidėjų iš užsienio, be to, ir mūsų jaunimas turės progą parodyti savo sugebėjimus", – teigė vienas varžybų organizatorių Viktoras Stankevičius.

Tikimasi, kad Kaune pasirodys apie 300 žaidėjų iš Lietuvos, Lenkijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Estijos ir Latvijos. Jie išmėgins jėgas jaunučių, jaunių, suaugusių ir senjorų amžiaus grupėse.

Jaunučių, jaunių ir jaunimo varžybos prasidės šeštadienį 12 val., o sekmadienį jėgas išmėgins suaugusiųjų grupės dalyviai.

Tuo tarpu vakar Lisabonoje startavo Europos komandinis stalo teniso čempionatas, kuriame kovos 44 Senojo žemyno rinktinės. Keturias dienas vyksiančiose pirmenybėse Lietuvos moterų rinktinė sieks sugrįžti į stipriausių Europos komandų šeimą, o vyrų rinktinė – mesti iššūkį varžovams bei išsilaikyti antrame pagal pajėgumą „Challenge“ divizione.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų