Pereiti į pagrindinį turinį

S.Scariolo: gavome gerą pamoką

2009-09-04 11:07
S.Scariolo: gavome gerą pamoką
S.Scariolo: gavome gerą pamoką / Gedimino Bartuškos nuotr.

Ispanijos krepšinio rinktinė pripratusi prie kitokių dvikovų. Paprastai pasaulio čempionai patys varžovus triuškina 20 taškų, o ne atvirkščiai.

Tačiau tai nebuvo įprastos rungtynės. Ispanai pirmą kartą po trejų metų pertraukos žaidė draugiškas rungtynes svečiuose ir gavo tokį antausį Vilniuje, kad turbūt vėl ilgam užsidarys savo tvirtovėje.

Ispanų treneris Sergio Scariolo liūdnai pripažino, kad Lietuvos ir Ispanijos rinktinės, lyginant su rungtynėmis Sevilijoje, apsikeitė vietomis.

"Žaisti Lietuvoje visada labai sunku, nes aistruoliai sukuria nerealią atmosferą. Visoje Europoje yra tik kelios tokios vietos, kur žmonės dėl krepšinio taip pamišę, kaip čia, - pagyras "Siemens" arenos publikai žarstė S.Scariolo. - Lietuviai šiandien puikiai parodė, kad bus tarp Europos čempionato favoritų. O mums tai labai gera pamoka."

Apie pamokas kalbėjo ir ispanų įžaidėjas Raulis Lopezas: "Svarbiausia, ar ko nors iš to išmoksime. Manau, kad mums labai į naudą prieš pat čempionatą sužaisti tokias rungtynes. Pamatėme savo trūkumus ir bandysime juos ištaisyti."

Ispanams Vilniuje trūko Pau Gasolio ir Rudy Fernandezo, tačiau Europos čempionate abi NBA žaidėjai jau turėtų rungtyniauti.

"Nepaisant šių rungtynių, ispanai tebėra pagrindiniai čempionato favoritai", - neabejojo ir lietuvių treneris Ramūnas Butautas.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų