Pereiti į pagrindinį turinį

Stilingasis kovotojas H. Vikšraitis savo varžovui: atsilaikyk bent du raundus

2017-08-31 07:28
DMN inf.

„Jei norės laimėti, jam teks gerokai padirbėti, nes aš būsiu puikios fizinės formos, – nė kiek neabejoja „Sparta Gym“ kovotojas Henrikas Vikšraitis, kuris ruošiasi „MMA BUSHIDO & KOK WORLD SERIES 2017“ turnyrui.

Henrikas Vikšraitis (dešinėje)
Henrikas Vikšraitis (dešinėje) / DMN nuotr.

Rugsėjo 23-ąją dieną Kauno „Žalgirio arenoje“ jam teks suremti pirštines su marokiečiu Boumu Lambarki.

„Žinau, kad jis yra techniškas, kieto charakterio, karštas varžovas,– sakė H. Vikšraitis. – Bet to jam nepakaks, jei norės mane įveikti. Jam linkiu būti kuo geresnės formos, kad sugebėtų atsilaikyti prieš mane bent du raundus. Tikiu, kad kova tikrai baigsis mano pergale“.

Stilingiausiu Lietuvos kovotoju tituluojamas H. Vikšraitis teigė, kad jau ne vieną kartą susimastė apie savo įvaizdžio keitimą.

Tikiu, kad kova tikrai baigsis mano pergale.

„Apie tai rimtai susimąsčiau apsilankęs didžiojo kunigaikščio Vytenio batalione, kur vedžiau seminarą apie kikboksą, – prisipažino Henrikas. – Ten mane nustebino savęs priežiūra, taisyklės, nuolatinis savęs puoselėjimas. Daug dėmesio ten skiriama tvarkai, visi, žinoma, be barzdų, tvarkingai nusiskutę, pagarbūs kitiems. Gal ir man teks kada nors nusiskusti barzdą, bet greitu metu to daryti neketinu. Toliau stengsiuosi būti tvarkingas ir stilingas – imsiu pavyzdį iš Lietuvos karių“.

H. Vikšraitis teigė besidžiaugiantis, kad „MMA BUSHIDO & KOK WORLD SERIES 2017“ turnyras vyks Kaune. „Tikiuosi žiūrovai mane palaikys ir ilgam prisimins mano barzdą, – šypsojosi kovotojas. – O aš pažadu jiems surengti tikrą šou“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų