Šveicarijoje kiokušin karatė sportininkai iškovojo aštuonis čempionų titulus

Lietuvos kiokušin karatė sportininkai dalyvavo Šveicarijos atvirajame vaikų, jaunučių ir jaunių čempionate. Mūsų sportininkai turnyre iškovojo 8 pirmąsias, 7 antrąsias ir 9 trečiąsias vietas.

Šveicarijos čempionais pavyko tapti Sergejui Danilovui (Klaipėdos "Okinava"), Olegui Zemlianskiui (Klaipėdos "Shodan"), Edvinui Kontautui ("Okinava"), Eisvinui Grigaravičiui (Kėdainių "Stoikas"), Radvilei Talačkaitei (Panevėžio "Argus"), Justinai Gradzickaitei (Kauno "Katana"), Augustei Lankelytei (Vilniaus "Ippon") ir Ievai Cibulskaitei ("Stoikas").

Lietuvai atstovavo 30 sportininkų iš 8 klubų, o iš viso čempionate kovojo 260 dalyvių iš 13-oje valstybių įsikūrusių 53 klubų.

Lietuvos kiokušin karatė gerbėjai geriausius šalies jaunuosius sportininkus galės išvysti jau šį šeštadienį Anykščiuose. Gegužės 9-ąją nuo 12 val. Anykščių sporto ir laisvalaikio centre virs Lietuvos jaunimo (iki 22 metų) čempionato kovos. Jų metu paaiškės šalies čempionai ir prizininkai, o geriausi sportininkai pelnys teisę dalyvauti Europos čempionate, kuris vyks rudenį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių