Pereiti į pagrindinį turinį

Tęsiasi registracija į „Kauno dienos“ turnyrus

2009-03-20 14:52
Tęsiasi registracija į „Kauno dienos“ turnyrus
Tęsiasi registracija į „Kauno dienos“ turnyrus / Tomo Raginos nuotr. Kauno krepšinio mėgėjų lyga kviečia į „Kauno dienos“ turnyrus.

Šiemet jau 38-ąjį kartą vyks dienraščio „Kauno diena“ organizuojami krepšinio taurių turnyrai. Šiuose turnyruose jėgas galės išmėginti visi norintys krepšininkai - tiek mėgėjai, tiek profesionalai.
Tam, kad skirtingo meistriškumo žaidėjai galėtų maloniai pasižaisti ir sėkmingai užbaigti ilgą krepšinio sezoną, yra organizuojami trys atskiri turnyrai.
„Mažosios“ taurės turnyre gali dalyvauti tik mėgėjiškos krepšinio komandos. Pirmame etape komandos burtų keliu bus paskirstytos į pogrupius po 4-5 komandas. Pasibaigus pirmam etapui, 1-2 vietas pogrupiuose užėmusios komandos tęs kovas dėl "Mažosios" taurės, „Kauno dienos“ prenumeratų bei kitų prizų, o 3-4 vietas užėmusios komandos toliau varžysis „Paguodos“ taurės turnyre ir kovos dėl KKML rėmėjų įsteigtos taurės bei asmeninių apdovanojimų.
„Didžiosios“ taurės turnyre kviečiamos dalyvauti stipriausios krepšinio mėgėjų komandos. Šiame turnyre komandos gali registruoti po 3 krepšininkus iš bet kurių lygų (LKL, NKL, užsienio klubų). Pirmame etape kovos vyks taip pat pogrupiuose.
„Super“ taurės turnyre kviečiamos dalyvauti visos norinčios krepšinio mėgėjų ir profesionalų komandos, o žaidėjams netaikomi jokie meistriškumo apribojimai.
Komandos registruojamos į „Mažosios“ taurės turnyrą iki balandžio 5 d., į „Didžiosios“ taurės turnyrą - iki balandžio 10 d., o į „Super“ taurės turnyrą iki gegužės 1 d.
Komandų registracija vyksta el. paštu [email protected] arba KKML būstinėje V.Krėvės pr. 53-213. Informacija teikima tel. 8-698 14300 arba www.kkml.lt.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų