Pereiti į pagrindinį turinį

Tėvo širdis nujautė – dukra kovos dėl aukso

2013-07-30 05:00
Zigmas Jurevičius, specialiai "Kauno dienai", Barselona (Ispanija)
S.Meilutis: Rūta yra geros formos, todėl viskas turi būti gerai S.Meilutis: Rūta yra geros formos, todėl viskas turi būti gerai S.Meilutis: Rūta yra geros formos, todėl viskas turi būti gerai S.Meilutis: Rūta yra geros formos, todėl viskas turi būti gerai S.Meilutis: Rūta yra geros formos, todėl viskas turi būti gerai

Saulius Meilutis stebėjo savo dukros triumfą pasaulio vandens sporto čempionate, nors buvo toli nuo Barselonos. Kai Rūta Meilutytė vieną po kito mušė Europos ir pasaulio rekordus, tėvas visa širdimi sirgo už savo atžalą ir neabejojo jos sėkme.

Šiandien 100 metrų plaukimo krūtine rungties finale startuosianti plaukikė sulauks dar didesnio palaikymo – Barselonos „Palau Sant Jordi“ arenoje ją šūksmais ragins ne tik močiutė Aldona, brolis Mindaugas bei sesuo, bet ir tėtis su drauge Rasa. S. Meilutis skrydžiui iš Anglijos, kur pastaruoju metu gyvena, pasirinko būtent finalo dieną.

„Rūta geros formos, jaučiasi rami, todėl ir aš ramus“, - tikino S. Meilutis.

Paklaustas, kodėl neskubėjo Barselonoje dukros palaikyti nuo pat atrankos startų, vyras nusišypsojo:

„Aš atvykstu į finalą. Kad ji ten bus – nė kiek neabejoju. Žinoma, gyvenime visko nutinka, bet aš žinau – viskas bus gerai“.

Simpatijų Barselonoje S. Meilutytei netrūksta. Po įspūdingų startų atrankos varžybose bei pasaulio rekordą atnešusio spurto pusfinalyje, lietuvei plojo ne tik Lietuvos plaukimo federacijos prezidentas Tomas Kučinskas, ilgametis Lietuvos rinktinės lyderis Vytautas Janušaitis ar būreliai sirgalių iš Lietuvos, bet ir principinės jos varžovės, su kuriomis antradienį teks kautis dėl aukso.

Ar tėvo prognozės išsipildys su kaupu, ar Lietuvos plaukimo undinėlė atplukdys taip laukiamą aukso medalį, pamatysime antradienio vakarą, apie 21 val. Lietuvos laiku.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų