Trečiai profesionaliai kovai besirengiantis E. Petrauskas sužinojo savo varžovą

  • Teksto dydis:

„Esu pasirengęs kovoti su bet kuo, – sako Londono olimpinių žaidynių prizininkas boksininkas Evaldas Petrauskas. – Noriu kovoti, noriu pergalių, noriu padovanoti žiūrovams patį geriausią reginį“.

Pirmadienio rytą paaiškėjo, kas taps E. Petrausko varžovu lapkričio 16 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančiame tarptautiniame turnyre „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“.

Lietuvos boksininkas ringe susitiks su Andrijumi Boryšpolecu iš Ukrainos. Liepos mėnesį profesionalų ringe debiutavęs boksininkas iškovojo pergalę prieš tautietį Dmytro Chajovijų. 22-ejų ukrainietis neslepia, kad profesionalų bokse neieško lengvų kovų.

„Man bus didelė garbė ringe susitikti su olimpiniu prizininku, – kalbėjo Ukrainos boksininkas. – Esu matęs ne vieną jo kovą, todėl tikrai būsiu puikiai parengęs „namų darbus“. E. Petrauskui, pažadu, nebus lengva“.

Tokiu savo priešininko ryžtingumu pats E. Petrauskas tik džiaugėsi. „Puiku, bus graži kova, – nusišypsojo boksininkas. – Kovosiu savo žiūrovų akivaizdoje. Tai yra didelis džiaugsmas. Čia negalėsiu sukovoti blogai, čia turėsiu pasirodyti visu gražumu. Aš stengsiuosi tai padaryti – parodyti gražią kovą, kuri nepaliks nė vieno abejingo žiūrovo“.

Londono olimpinėse žaidynėse bronzos medalį iškovojęs boksininkas jau dukart savo gerbėjams Lietuvoje padovanojo įspūdingas kovas – pirmojoje jis nokautavo ukrainietį Denysą Kaušaną, antroje krito gruzinas Kacha Avetisiani.

Spalio 12 dieną lietuvis Anglijoje įveikė Johnsoną Tellezą iš Nikaragvos. Susitikimas su jaunuoju Ukrainos bokso talentu 27-erių lietuviui bus trečiasis išbandymas profesionalų ringe.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių