Trečias kartas nemelavo? Dar viena D. Labanausko akistata su M. van Gerwenu

  • Teksto dydis:

Garliaviškis Darius Labanauskas (PDC-46) šįvakar startavo PDC „Players Championship finals“ varžybose. Į jas pateko 64 geriausi pasaulio smiginio žaidėjai.

Turnyro sistema lėmė, kad D.Labanauskas iš karto susitiko su vienu favoritų  Michaelu van Gerwenu, neužleidžiančiu savo vietos pirmoje PDC reitingo pozicijoje.

Lietuvio varžovas spurtavo 3:0, užsidarydamas legus nuo 40, 110, 114. Nuo čia D.Labanauskas atidarė laimėtų legų sąskaitą. 3:1, bet olandas nesnaudė ir rezultatas jau 4:1. Darius vijosi, bet M. van Gerwenas vis labiau artėjo prie pergalės ir susitikimą laimėjo rezultatu 6:3.

Vakar sulaukęs neigiamos COVID-19 testo garliaviškis į akistatą su galingu olandu stojo jau trečiąkart per pastaruosius 12 mėnesių. Abu pirmuosius kartus LuckyD nepavyko pasipriešinti šiam daugkartiniam PDC pasaulio ir Europos čempionui. Pirmoji dvikova vyko pernai gruodį PDC pasaulio čempionate, kai abu kovojo dėl vietos geriausiųjų ketvertuke. Nusileidęs M. van Gerwenui lietuvis tuomet užėmė penktąją vietą.

Prieš mėnesį debiutuodamas PDC Europos čempionate D.Labanauskas su M. van Gerwenu susitiko iš karto pirmame rate.

„Players Championship finals“ - paskutinės varžybos prieš svarbiausias metų varžybas - PDC pasaulio čempionatą, į kurį D.Labanauskas papuolė ir šiemet.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių