Ukraina amoraliu vadina Vimbldono sprendimą dėl rusų ir baltarusių tenisininkų

Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba penktadienį sakė, kad Vimbldono sprendimas priimti Rusijos ir Baltarusijos tenisininkus yra amoralus, ir paragino Jungtinę Karalystę neįsileisti dalyvių iš šių dviejų šalių.

„Vimbldono sprendimas leisti dalyvauti rusų ir baltarusių žaidėjams yra amoralus. Ar Rusija nutraukė savo agresiją ar žiaurius nusikaltimus? Ne, tik Vimbldonas nusprendė padaryti paslaugą dviem nusikaltimo bendrininkėms. Raginu JK vyriausybę neišduoti vizų jų žaidėjams“, – socialinėje žiniasklaidoje parašė D. Kuleba.

Vimbldono turnyro organizatoriai anksčiau penktadienį paskelbė panaikinantys 2022-aisiais įvestą draudimą Rusijos ir Baltarusijos tenisininkams ir sakė, kad jie galės dalyvauti liepos mėnesį vyksiančiame „Grand Slam“ turnyre, jei varžysis kaip neutralūs sportininkai ir laikysis „atitinkamų sąlygų“, draudžiančių išreikšti paramą Rusijos invazijai į Ukrainą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Kas jis per vienas tas kalieba,kad nurodinės kaip elgtis su sportininkais , galva tegul išsitrina !!!

Suknisti kaZapiniai komentuotojai-

Suknisti kaZapiniai komentuotojai- portretas
kiek verta jūsų akyse jūsų okupantinės armijos nužudyto ukrainiečio vaiko gyvybė????Padlos ,okupantinės ,ėdat lietuvišką duoną ir stumiat savo proputinišką šūdą.

Segreguoti galvažudžius

Segreguoti galvažudžius portretas
būtina.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių