Pereiti į pagrindinį turinį

Uždaromas autosporto vasaros sezonas

2015-10-16 12:08
DMN inf.

Vienintelė žiedinių lenktynių trasa Lietuvoje „Nemuno žiedas“ oficialiai uždaro savo vasaros sezoną, kurį paminės uždarymo švente jau šį šeštadienį, spalio 17 d. Šventėje „Nemuno žiedas“ pasistengs atiduoti duoklę kiekvienos autosporto šakos mėgėjui ir žiūrovui. Šventėje bus galima pamatyti itin smarkiai populiarėjančią šoninio slydimo treniruotę „Putadienis“, trasa skriejantį „Lamborghini Gallardo“ superautomobilį, „Juta Racing“ komandą, ką tik grįžusią iš Didžiojoje Britanijoje vykusio „Porsche Carrera Cup“ čempionato, kuriame Ignas Gelžinis tapo ProAm1 klasės čempionu.

Drąsiausi šventės dalyviai galės sudalyvauti keturių valandų „Ring Attack“ mėgėjų treniruotėje ir  išbandyti lenktynių trasą. Tiesa, tam reikia turėti šalmą.

Žiūrovų, kurie prie vairo jaučiasi ne taip drąsiai, lauks ekstremalaus vairavimo instruktoriai su „SKIDCAR“ automobiliu. „SKIDCAR“ – tai specialiai paruoštas automobilis, kurio valdymas, nepriklausomai nuo oro sąlygų yra tikras iššūkis jį vairuojančiam. Išmokę suvaldyti šį automobilį įgysite pakankamai praktinių įgūdžių vairavimui bet kokiomis oro sąlygomis – esant šlapiai ar apledėjusiai kelio dangai, sniegui ar netgi plikam ledui.

Šiais metais automobilių ir motociklų sportas Lietuvoje tampa vis populiaresnis. Per šį sezoną trasoje įvyko per pusšimtį renginių, kurie sutraukė ne tik nemenką būrį dalyvių, bet ir žiūrovų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų