Pereiti į pagrindinį turinį

Užsitęsusiame finale San Paule – P. Cuevaso triumfas

2017-03-07 07:59
BNS inf.

Po daugiau nei parą užsitęsusio lietaus pirmadienį buvo pabaigtas „Brasil Open“ finalas, kuriame triumfavo Urugvajaus tenisininkas Pablo Cuevasas. Jis po trijų valandų ir 7 minučių kovos nugalėjo ispaną Alberto Ramosą 6:7 (3:7), 6:4, 6:4.

Pablo Cuevasas
Pablo Cuevasas / Scanpix nuotr.

Antrasis pagal skirstymą A.Ramosas bei trečioji „Brasil Open“ turnyro raketė P.Cuevasas finalinį mačą pradėjo jau sekmadienį. Tačiau dėl prastų oro sąlygų jis buvo nutrauktas, o ispanas buvo priekyje 7:6 (7:3), 3:3. Tačiau pirmadienį Urugvajaus tenisininkas pakilo į lemiamą kovą, sugebėjo laimėti antrąjį setą bei užtvirtinti pergalę trečiame.

Tai šeštasis P.Cuevaso titulas karjeroje bei pirmasis šiemet. Urugvajaus tenisininkas San Paule triumfavo jau trečius metus iš eilės, o tai šiose pirmenybėse buvo jo tryliktoji pergalė paeiliui.

P.Cuevasas šį sezoną pradėjo ne itin sėkmingai, nes prieš atvykdamas į San Paulą buvo laimėjęs vos vieną mačą iš penkių.

Tuo tarpu A.Ramosas ant grunto dangos šiemet atrodė išties neblogai. Ispanas pateko į pusfinalį Ekvadore bei Rio de Žaneire, o Buenos Airėse rungtyniavo ketvirtfinalyje.

Už triumfą „Brasil Open“ pirmenybėse P.Cuevasui atiteks 250 ATP reitingo taškų bei 81 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų