„Vytis“ Estijoje kovos dėl Baltijos taurės

Lietuvos salės futbolo (futsalo) čempionas Kauno „Vytis“ savaitgalį Estijos Narvos mieste dalyvaus Baltijos taurės turnyre.

Ankstų penktadienio rytą į Estiją išvyko 20 žmonių „Vyčio“ delegacija – 13 žaidėjų, treneriai ir kitas personalas. Šį kartą komandai dėl netikėtai užklupusio viruso padėti negalės Lukas Sendžikas.

Šeštadienį Lietuvos čempionų laukia rungtynės su Estijos „Cosmos“ ir „Narva United“ klubais, o sekmadienį teks varžytis su Latvijos RSU/BAO bei Rusijos „Agio“.

„Mūsų komandai tai puiki galimybė prieš artėjantį Čempionų lygos turnyrą išmėginti jėgas prieš pajėgius varžovus ir dar labiau pagerinti tarpusavio supratimą aikštelėje. Po ilgos kelionės žaidėjai turės galimybę atsikvėpti, o šeštadienį ir sekmadienį laukia po du mačus“, - kalbėjo klubo vadovas Darius Gurskis.

„Vyčio“ sudėtis Baltijos taurės turnyre: Justinas Zagurskas, Albertas Voskunovičius, Rafa, Harry Medino, Isaacas, Leandrinho, Deividas Reimaris, Benas Spietinis, Artūras Juchno, Vladas Derendiajevas, Igoris Garcia, Ernestas Macenis ir Armandas Indrašius.


Šiame straipsnyje: Salės futbolasVytisEstija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių