Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" kalendorius: akcijas sugrąžino

Ir vėl tenka šaukti SOS "Žalgiriui". Sunki finansinė padėtis grasina klubui Eurolygos sankcijomis, be to, vis garsiau kalbama ir apie bankroto tikimybę. Mistinis naujasis investuotojas kol kas neįvardijamas ir verčia abejoti, kad išvis egzistuoja.

Bankininkai pasitraukė galutinai

Buvęs "Žalgirio" akcininkas bankas "Snoras" grąžino Arvydui Saboniui 14 proc. akcijų už simbolinę 1 lito kainą. Bankininkai sutartį su "Žalgiriu" nutraukė dar praėjusiais metais. Dabar A.Sabonis turi 86,5 proc. "Žalgirio" akcijų ir mielai jomis pasidalytų su norinčiaisiais gelbėti komandą. Tačiau apie investuotojus kalbama jau beveik metus, bet jų vis dar nėra.

Norintieji paremti "Žalgirį" tai gali padaryti skambindami iš TEO tinklo numeriais 8 900 10001 (3 litai) ir 8 900 10002 (10 litų).

Dirbantys "Žalgirio" gerbėjai kviečiami tapti komandos rėmėjais, paskirdami iki 2 proc. sumokėto gyventojų pajamų mokesčio. Tai paramos teikimo būdas, nereikalaujantis iš jūsų papildomų išlaidų. Jums tereikia nurodyti, kad savo sumokėto gyventojų pajamų mokesčio dalį (iki 2 proc.) norite pervesti Kauno "Žalgirio" klubui (VšĮ Kauno "Žalgirio" rėmėjas). Portale www.zalgiris.lt yra pateikta prašymo pervesti 2 proc. nuo gyventojų pajamų mokesčio forma, kuri jau yra pusiau užpildyta – jums tereikės užpildyti savo asmens duomenis ir pasirašyti. Tai dar galima daryti iki gegužės 1 d.

Iki šios savaitės pabaigos tęsis registracija į "Žalgirio" organizuojamą "3 prieš 3" turnyrą. Daugiau informacijos – www.zalgiris.lt

Klubo parengti projektai netiko

"Žalgirio" klubas buvo pateikęs dvi paraiškas Tūkstantmečio projektams ("Kauno "Žalgirio" 65-eri Tūkstantmečio kontekste" ir "Lietuvos vardo tūkstantmečio paminėjimas, pasitelkiant Baltijos krepšinio lygos varžybas kaip priemonę"), bet jie nepateko į sąrašą išrinktųjų.

"Kauno "Žalgirio" 65-eri Tūkstantmečio kontekste" objektas – dokumentinis filmas, atliekantis šviečiamąją funkciją, skatinant pilietiškumą ir pasididžiavimą Lietuvos tūkstantmečio įvykiais. Turėjo būti sukurtas 35–45 min. trukmės filmas, Lietuvos tūkstantmetį susiejantis su 65 metus egzistuojančia ir Lietuvos vardo žinomumą didinančia Kauno krepšinio komanda "Žalgiris". Filme būtų atskleisti pagrindiniai lietuvių bruožai, nacionalinės vertybės, istoriniai faktai, kuriuos komentuotų autoritetingi Lietuvos istorikai. Filme istorijos faktai bei lietuvių vertybės būtų išreikšti nestandartine forma – susiejant su "Žalgirio" istorija. Lietuva jau tūkstantį metų kovoja, niekada nepasiduoda, kartais pralaimi, bet nenuleidžia rankų, visuotinai švenčia pergales. Analogiškos emocijos užlieja ir "Žalgirį" bei jo gerbėjus. Šį dokumentinį filmą pristatytų patys "Žalgirio" komandos nariai. "Kauno "Žalgirio" 65-eri tūkstantmečio kontekste" projektui jo autoriai iš Lietuvos tūkstantmečio minėjimo direkcijos prašė 57 466 litų, tačiau finansavimas nebuvo skirtas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų