Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" kalendorius: atlyginimai sumažės

Kol sirgaliai dosniai aukojo pinigus, Kauno "Žalgirio" klubo direktorius Paulius Motiejūnas vakar turėjo atlikti ne itin malonią misiją – prašyti krepšininkų leidimo sumažinti jiems atlyginimus. Žaidėjai sutiko.


Pasidalijo savo pensijomis

Naujasis komandos generalinis rėmėjas "Respublikos" leidinių grupė" pažadėjo kitą savaitę žalgiriečiams pervesti milijoną litų vietoje žadėto pusės milijono, jeigu šie sutiks susimažinti atlyginimus. Vakar vakare klubo direktorius P.Motiejūnas įtikino tokio sprendimo būtinybe žaidėjus. Visi žalgiriečiai, atsižvelgdami į susidariusią padėtį ir krepšinio mėgėjų pasiryžimą paremti komandą, sutiko, kad jų atlyginimai nuo likusios sumos mažėtų 10 proc.

Pirmadienį 15 val. "Žalgirio" sąskaitoje jau buvo 70 844 litai, kuriuos žmonės pervedinėjo komandai. Iš viso žalgiriečiams jau išdalyti 55 700 litų – žaidėjams, treneriams, gydytojui, masažuotojui pervesta po 3 713 litų. Turbūt tai patys brangiausi pinigai – be jokio išskaičiavimo "Žalgirį" mylinčių žmonių uždirbtos ir su krepšininkais pasidalytos lėšos.

Antradienį įsigytas ir pirmasis 5000 litų vertės "Auksinės paramos" sertifikatas, kurio savininku tapo Kauno "Žalgirio" sirgalių klubas "Žalioji mirtis". Ištikimiausieji aistruoliai nušluostė nosį verslininkams.

"Sidabrinę paramą" už 3000 litų įsigijo Bakanauskų šeima, UAB "Cirkonas", UAB "Einhell Balticum".

Zita ir Jonas Makštelės, įsigydami sertifikatą, skyrė šiuos žodžius: "Žalgiris" – tai Lietuvos istorija, Lietuvos simbolis. Dėkojame buvusioms "Žalgirio" kartoms už Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje. Didžiuojamės talentinga Lietuvos jaunimo karta ir dalinamės tuo, ką šiandien turime – savo pensijomis. Priimkite kuklią, greičiau moralinę, nei finansinę 500 Lt paramą."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų