Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" kalendorius: licencijų dalybos

"Žalgirio" kalendorius: licencijų dalybos
"Žalgirio" kalendorius: licencijų dalybos / Tomo Raginos nuotr.

Bėdos – bėdomis, o gyvenimas eina toliau. "Žalgirio" klubas, nors ir išgyvena finansinę krizę, tačiau nepamiršta savo gerbėjų. Antrą savaitę tęsiasi akcija moksleiviams, kurios nugalėtojai sulauks žalgiriečių savo mokykloje. O Romoje šiandien išaušo diena X – Eurolygos licencijų skirstymas.


Eurolyga paskelbs verdiktą

Šiandien "Žalgiris" ir visi Lietuvos krepšinio mėgėjai lauks žinių iš Romos, kur vyksta Eurolygos generalinė asamblėja. Joje turi būti patvirtintas naujas Eurolygos modelis ir skirstomos trijų lygių licencijos klubams. "Žalgiris" laukia ilgalaikės A licencijos, o B licencija turėtų būti skirta Lietuvos krepšinio lygai.

Didelė tikimybė, kad, "Žalgiriui" gavus A licenciją, gerokai pasistūmėtų derybos su galimu investuotoju iš Ukrainos.

"Žalgirio" klubas užsienio lietuvių bendruomenėms išsiuntė laiškus, kuriuose teigiama, kad komanda susidūrė su rimtomis finansinėmis problemomis ir kyla grėsmė dėl "Žalgirio" išlikimo. Laiške prašoma pagal galimybes padėti garsiausiai Lietuvos komandai.

Šiandien 18.45 val. Sporto halėje "Žalgiris" žais Baltijos lygos (SEB BBL) elito diviziono rungtynes su "Valmiera" (Latvija).


Žalgiriečiai – tavo mokykloje

Moksleivi, ar visada svajojai pamatyti Lietuvos čempionus – Kauno "Žalgirio" komandą savo mokykloje? Dabar ši svajonė gali išsipildyti! Jau nuo vasario 8 d. rungtynių vyksta įspūdinga, tavo svajones galinti išpildyti akcija.

Ką turėtum padaryti norint pasikviesti Kauno "Žalgirį" į savo mokyklą? Surink daugiau nei 10 klasės (ar mokyklos) draugų, kurie nori pamatyti "Žalgirio" varžybas Kauno sporto halėje. Kiek gali anksčiau, užregistruok grupę, pateikiant ketinančių ateiti draugų skaičių ir sąrašą, ir, susitarus priimtiną laiką, atsiimk bilietus Kauno sporto halės kasoje. Kiekvienas draugas pelnys tavo mokyklai 1 tašką.

O daugiausiai taškų iki finalinės LKL rungtynių serijos surinkusi mokykla jau šią gegužę sulauks ypatingų svečių – Kauno "Žalgirio" komandos! Rezultatų apie pirmaujančias mokyklas ieškok www.zalgiris.lt.

Artimiausios rungtynės Kauno sporto halėje vyks vasario 28 d. 15.40 val.: "Žalgiris" – Tartu "Rock". Bilieto kaina moksleiviui – 10 Lt. Akcija nevyks tik rungtynėse tarp "Žalgirio" ir Vilniaus "Lietuvos ryto".

Daugiau informacijos sužinokite ir savo klasę registruokite el. paštu [email protected]

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų