Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" kalendorius: misija įvykdyta

Kauno "Žalgirio" gerbėjai išgirdo pagalbos prašymą remti komandą, turinčią didelių finansinių sunkumų. "Žalgirio" atstovai tikisi, kad, sulaukus rėmėjo, ši parama nenutrūks, nes pažadėtos sumos viskam neužteks. Klubą turi pasiekti ir Lietuvos krepšinio federacijos pinigai.


Paaukoti pinigai išdalyti komandai

Savaitgalį "Žalgirio" sąskaitoje buvo 28 500 litų, kuriuos žmonės mokėjo tiesioginiu pervedimu ir už paramos sertifikatus.

Šita suma lygiomis dalimis – po 1 900 litų – buvo pervesta visiems komandos žaidėjams, treneriams ir gydytojui, iš viso 15 žmonių.

Pirmadienį iki pietų "Žalgirio" sąskaita pasipildė dar 7 872 litais. Tad iš viso iki to laiko buvo paaukota 36 372 litai.

Visi pinigai, kurie bus paaukoti šią savaitę, taip pat bus panaudoti komandos narių atlyginimams ir mokesčiams, kurie skaičiuojami nuo atlyginimų.

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) 2009 m. į stipriausių Lietuvos klubų – Kauno "Žalgirio" ir Vilniaus "Lietuvos ryto" – sąskaitas už žaidėjų šalies rinktinėms rengimą perves po 900 tūkst. litų. Pagal Finansų ministerijos nustatytą tvarką jie bus pervedami kas ketvirtį: 17 proc. – pirmąjį, 19 proc. – antrąjį, 28 proc. – trečiąjį ir 36 proc. – ketvirtąjį.

Startuoja "Žalgirio" paramos akcija "Teledemos" tinkle. Virtualus mobiliojo ryšio operatorius "Teledema" sutiko įgyvendinti paramos "Žalgiriui" akciją. "Teledemos" vartotojai, siųsdami SMS žinutes vienu iš trijų numerių, gali pervesti sumą, kuri bus panaudota Kauno "Žalgirio" vyrų krepšinio komandos reikmėms. Išsiuntus žinutę numeriu +37065755007 – "Žalgirio" sąskaitą pasieks 3 Lt. Išsiuntus žinutę numeriu +37065755008 – "Žalgirio" sąskaitą pasieks 5 Lt. Išsiuntus žinutę numeriu +37065755009 – "Žalgirio" sąskaitą pasieks 10 Lt. Akcijoje gali dalyvauti tik "Teledemos" vartotojai. Kitų tinklų abonentai, atsiuntę SMS į minėtus numerius, neparems "Žalgirio". Daugiau info – www.zalgiris.lt. "Žalgirio" atstovai įspėjo, kad internete jau atsirado melagingos informacijos apie galimą paramą SMS žinutėmis. Apie visas oficialias akcijas yra skelbiama www.zalgiris.lt, todėl netikėkite kitais pranešimais, kurių pastaruoju metu atsirado internetiniuose komentaruose.

Vakar vakare "Žalgirio" krepšininkai susirinko Palangoje. Čia vyks trijų dienų treniruočių stovykla, per kurią žaidėjai treniruosis ir lauke, ir salėje. Komanda apsistojo Arvydui Saboniui priklausančiame viešbutyje "Pušų paunksnė".

"Žalgirio" kalendorius", sunkiausiu komandai metu "Kauno dienoje" ėjęs kiekvieną darbo dieną ir ieškojęs būdų, kaip pagelbėti klubui, savo misiją jaučiasi atlikęs. Būtent "Kauno dienos" iniciatyva verslininkai paskatinti padėti bėdos ištiktam "Žalgiriui". Pirmasis atsiliepė "ARX Baltica" vadovas Rolandas Dovidaitis, sumanęs leisti paramos sertifikatus.

Komandai sulaukus paramos ir praėjus didžiajam pavojui, kad ji išsiskirstys, "Žalgirio" kalendorius" nuo šiol pasirodys nereguliariai. Jame apibendrinsime svarbiausias klubo naujienas, informuosime apie žmonių paaukotus pinigus "Žalgiriui".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų