Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" kalendorius: padės ir teatralai

Žmonės toliau savo asmeninėmis lėšomis stengiasi padėti "Žalgiriui". Nors jų paaukoti pinigai palyginti nėra dideli, tačiau moralinė parama – neįkainojama. O ji šiuo metu ne mažiau svarbi. Žmonių meilė "Žalgiriui" privertė visus įsiklausyti į komandos bėdas ir kartu ieškoti išeities. Mes jėga, kai esame visi kartu už "Žalgirį".


Vyriausia žalgiriečių gerbėja – 83-ejų Adolfina

Kovo 8-ąją 18 val. Kauno sporto halėje bardo Kosto Smorigino ir "Žalgirio" rėmėjų iniciatyva organizuojamas paramos koncertas "Su Lietuva – už Žalgirį!" sutiktas su dideliu entuziazmu: jau penktadienį dalyvauti projekte norą buvo pareiškę 20 žinomų šalies atlikėjų ir grupių. Bilietus platina "Bilietai.lt" (ši bendrovė taip pat parėmė komandą 25 000 litų), visi už bilietus gauti pinigai iš karto pateks į "Žalgirio" sąskaitą. Sporto halės nuomos išlaida žada padengti savivaldybė.

Surengti labdaros spektaklį "Žalgiriui" pasiryžo ir Kauno muzikinis teatras. Visos pajamos, kurių turėtų susidaryti 30–40 tūkst. litų, bus pervedamos "Žalgiriui". Kai bus suderintos visos detalės ir paskirta spektaklio data, informuosime "Žalgirio" kalendoriuje".

Pirmadienio popietę "Žalgirio" sąskaitoje buvo 158 338 litai. Iki penktadienio darbo dienos pabaigos surinkti 115 800 litų jau pervesti "Žalgirio" komandai. Kiekvieną žalgirietį (žaidėjus, trenerius, gydytoją ir masažuotoją) jau pasiekė po 7 720 litų – jūsų, mielieji "Žalgirio" gerbėjai, uždirbti ir pasidalyti pinigai.

Vyriausios aukotojos "Žalgiriui" titulą iš 80-metės ponios Irenos perėmė 83-ejų Adolfina. Dar kartą įsitikinome tuo, ką seniai žinojome, – "Žalgiris" brangus visų kartų Lietuvos žmonėms. Ačiū visiems.

5000 litų vertės "Auksinės paramos" sertifikatų savininkų sąrašas ilgėja. Paskui "Žalgirio" sirgalių klubą "Žalioji mirtis" pasekė bendrovės "Tobija", "Azovlitas", "AKS projektai", SKP "Stiklas", "Virklund Sport" bei vienas fizinis asmuo – Kauno vicemeras Steponas Vaičikauskas.

"Sidabrinę paramą" už 3000 litų, be jau minėtos Bakanauskų šeimynos, bendrovių "Citronas" ir "Einhell Balticum", taip pat įsigijo bendrovės "On Off Temp Service Lithuania", "Geltona", "Vaigora". "Bronzinės paramos" už 1000 litų aukotojų sąraše – 39 bendrovės ir fiziniai asmenys.

Sulaukiame skaitytojų prašymų dažniau skelbti, kur ir kaip galima įsigyti paramos sertifikatų. Norintieji įsigyti sertifikatų ar bet kokia kita forma paremti komandą turėtų skambinti į "Žalgirio" klubą Kaune tel. 452 459 arba 8 685 70 117, taip pat galima rašyti e. paštu [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų