Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" kalendorius: paramos akcijos tęsiasi

Kauno "Žalgirį" remia ir jauni, ir seni – tuo nesunku įsitikinti pasižiūrėjus į aukotojų sąrašą. Savo pažadus gelbėti Kauno komandą stengiasi vykdyti ir verslininkai, vakar aptarę asociacijos "Žalgiriui" remti įstatus.


Pensininkai ir toliau remia komandą

Vakar vakare verslininkų iniciatyvinė grupė "Žalgiriui" remti vėl buvo susibūrusi "Kauno" viešbutyje. Verslininkai aptarė kuriamos asociacijos įstatus, o po kelių dienų jau ketina šaukti steigiamąjį susirinkimą.

Trečią savaitę vykstančioje paramos "Žalgiriui" akcijoje sertifikatus įsigijo jau per 230 įmonių, asmenų bei šeimų. Dar 360 "Žalgirio" aistruolių komandą parėmė mažesnėmis sumomis. Iki vakar darbo dienos pabaigos klubo sąskaitą jau pasiekė 244 732 litai.

Paremti "Žalgirį" galima ir skambinant arba rašant SMS žinutes trumpuoju numeriu 1417. Skambinti galima iš bet kurio mobiliojo operatoriaus tinklo. Vakar, baigiantis darbo dienai, tokiu būdu "Žalgiriui" jau buvo paaukota 11 250 litų.

"Auskinės paramos" sertifikatą jau yra įsigiję 13 asmenų ir bendrovių. Paskutinieji tai padarė buvęs krepšininkas, su "Žalgiriu" kartą net tapęs Lietuvos čempionu, Gintaras Staniulis bei politikas Artūras Zuokas.

Kaip jau skelbta, bendrovė "Fiera LT" už 10 000 litų užsisakė "Platininės paramos" sertifikatą.

3000 litų vertės "Sidabrinės paramos" septynių sertifikatų turėtojų gretas papildė aštuntasis ir devintasis dalyviai – www.sportas.banga.lt "Žalgirio" gerbėjai ir bendrovė "Erabalta".

"Bronzinę paramą" už 1000 litų jau įsigijo 51 asmuo ir bendrovės. Tarp naujesniųjų – Liuksemburgo lietuvių bendruomenė. Už 500 litų "Žalgirį" parėmė Šiaulių universiteto Technologijos fakulteto dėstytojai, už 300 litų – Kauno 2-osios klinikinės ligoninės suaugusiųjų reanimacijos skyriaus gydytojai.

Ir toliau "Žalgiriui" pinigų perveda pensinio amžiaus žmonės. Nuoširdžiausias ačiū Julijonui (84 m.), Paulinai (79 m.), Zenonui Ignui (70 m.), Anelei (76 m.), Lionginui Romualdui (71 m.), Jaunučiui (70 m.), Joanai (76 m.), Jonui (71 m.), Marijonai (70 m.), Raimundui (79 m.), Donatui (79 m.), Algimantui Augustinui (71 m.), Romui (70 m.), Benediktui (72 m.), Algirdui Stanislovui (72 m.), mūsų jau minėtoms "Žalgirio" gerbėjoms Irenai (80 m.), Adolfinai (83 m.) ir Vandai (87 m.), taip pat visiems, ištiesusiems pagalbos ranką visos Lietuvos mylimai komandai.

"Žalgiriui" pagalbos ranką ištiesia vis daugiau draugų. Ilgiausioje Kauno gatvėje, Savanorių pr. 290A, įsikūręs restoranas "Seni vartai" bei specializuotų maisto papildų sportuojantiems bei aktyviai gyvenantiems žmonėms parduotuvių tinklas "Maistas Sportui" nusprendė padėti ne tik "Žalgirio" komandai, bet ir ją palaikantiems aistruoliams. Restoranas "Seni vartai" jau praėjusią savaitę į Kauno "Žalgirio" sąskaitą pervedė 10 000 litų, o šiandien startuoja akcija visų "Žalgirio" abonementų savininkams. Restorano lankytojai pateikę "Žalia Balta", "Kolegų komanda", "Verslo klasė" ar VIP abonementų korteles sulauks žymių nuolaidų. "Maistas Sportui" įsipareigojo aprūpinti "Žalgirio" krepšininkus visais reikalingais maisto papildais iki šio sezono pabaigos, taip pat nepamiršo "Žalgirio" abonementų savininkų. Visose "Maistas Sportui" tinklo parduotuvėse pateikę sezono abonementus pirkėjai sulauks 5 proc. nuolaidos.

Sulaukiame skaitytojų prašymų dažniau skelbti, kur ir kaip galima padėti "Žalgiriui". Norintieji įsigyti sertifikatų ar bet kokia kita forma paremti komandą turėtų skambinti į "Žalgirio" klubą Kaune tel. 452 459 arba 8 685 70 117, taip pat galima rašyti e. paštu [email protected].

Dirbantys "Žalgirio" gerbėjai kviečiami tapti "Žalgirio" rėmėjais, paskirdami iki 2 proc. sumokėto gyventojų pajamų mokesčio. Tai paramos teikimo būdas, nereikalaujantis iš jūsų papildomų išlaidų. Jums tereikia nurodyti, kad savo sumokėto gyventojų pajamų mokesčio dalį (iki 2 proc.) norite pervesti Kauno "Žalgirio" klubui (VšĮ Kauno "Žalgirio" rėmėjas). Portale www.zalgiris.lt yra pateikta prašymo pervesti 2 proc. nuo gyventojų pajamų mokesčio forma, kuri jau yra pusiau užpildyta – jums tereikės užpildyti savo asmens duomenis ir pasirašyti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų