Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" kalendorius: paramos vis mažiau

Tęsiasi "Žalgirio" komandos gelbėjimo akcija. Tačiau parama po truputį rimsta, o problemos – vis dar didelės. Komandos viltis – verslininkų kuriama asociacija "Žalgiriui" remti, kuri savo veiklą turėtų pradėti kitos savaitės pabaigoje.


Komandą gelbėjame visi kartu

Mėnesį vykstančioje paramos "Žalgiriui" akcijoje sertifikatus įsigijo jau daugiau kaip 245 įmonės, asmenys bei šeimos. Dar per 380 "Žalgirio" aistruolių komandą parėmė mažesnėmis sumomis, iš viso klubo sąskaitą pasiekė 263 097 litai. Komandai (15 žmonių) iš šios sumos išmokėta 247 600 litų, po 16 506 litus kiekvienam.

Paremti "Žalgirį" galima ir skambinant arba rašant SMS žinutes trumpuoju numeriu 1417. Skambinti jau galima ne tik iš bet kurio mobiliojo operatoriaus tinklo, bet ir iš fiksuoto ryšio telefono TEO tinkle. Vakar, baigiantis darbo dienai, tokiu būdu "Žalgiriui" buvo paaukota per 63 tūkst. litų.

"Auksinės paramos" sertifikatus jau turi 15 įmonių ir asmenų. Paskutiniosios tokiu būdu parėmė "Žalgirį" bendrovės "Top Clean" ir "Ivega".

Verslininkai tesi pažadus: 13 įmonių įsteigė asociaciją "Žalgirio fondas". Tikimasi, kad ji pradės veikti kitą penktadienį. Jau dabar yra įmonių, kurios norėtų įstoti į šią asociaciją ir kas mėnesį mokėti vadinamąjį abonementinį mokestį "Žalgiriui".

Žmonių parama "Žalgiriui", sertifikatų pirkimas po truputį mažėja. Todėl norime visų, mylinčių "Žalgirį", paprašyti ir toliau pagal galimybes padėti legendinei komandai, nes paramos jai dar labai reikia. Paprasčiausiu būdu tai galima padaryti paskiriant iki 2 proc. sumokėto gyventojų pajamų mokesčio. Tai paramos teikimo būdas, nereikalaujantis iš jūsų papildomų išlaidų. Jums tereikia nurodyti, kad savo sumokėto gyventojų pajamų mokesčio dalį (iki 2 proc.) norite pervesti "Žalgirio" klubui (VšĮ Kauno "Žalgirio" rėmėjas). Portale www.zalgiris.lt yra pateikta prašymo pervesti 2 proc. nuo gyventojų pajamų mokesčio forma, kuri jau yra pusiau užpildyta – tereikia užpildyti savo asmens duomenis ir pasirašyti.

Norintieji įsigyti sertifikatų ar bet kokia kita forma paremti komandą turėtų skambinti į "Žalgirio" klubą Kaune tel. 452 459 arba 8 685 70 117, taip pat galima rašyti e. paštu [email protected]. Sąskaitos, į kurią galima pervesti pinigų, numerį galima rasti www.zalgiris.lt.


Žalgiriečiai kaupia jėgas Palangoje

Pirmadienio vakarą "Žalgirio" krepšininkai susirinko Palangoje esančiame viešbutyje "Pušų paunksnė". Pajūryje komanda stovyklaus iki sekmadienio. "Paskutinį ilgesnį laikotarpį be varžybų norime išnaudoti kuo produktyviau. Šį sezoną turėjome dvi stovyklėles pajūryje ir jos davė vaisių. Pabandysime išeiti ir į lauką, tačiau skirsime dėmesio ir krepšinio elementams. Darbo dar yra daug", – sakė "Žalgirio" vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

Penktadienį "Žalgiris" Klaipėdoje planuoja sužaisti draugiškas rungtynes su "Ventspils" komanda.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų