Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" kalendorius: ranką tiesia teatralai

Kol verslininkai derina naujosios asociacijos "Žalgirio fondas" veiklos mechanizmą, veiksmų ėmėsi Kauno muzikinio teatro aktoriai – už vieną spektaklį surinktas lėšas jie skirs "Žalgiriui". Miuziklas "Bučiuok mane, Keit" bus rodomas balandžio 14 d.


Komanda žiūrovų laukia sporto halėje

Vakar 15 val. "Žalgirio" sąskaitoje buvo 268 577 litai, kuriuos paaukojo žmonės. Dar kiek daugiau nei 67 000 litų yra surinkta iš skambučių ir SMS žinučių trumpuoju numeriu 1417. Primename, kad skambinti ir rašyti žinutes (tekstas: Zalgiris) galite iš visų Lietuvoje veikiančių mobiliųjų operatorių tinklų ir TEO ryšio.

Rytoj, balandžio 1 d., 18.25 val. "Žalgiris" sporto halėje žais priešpaskutines LKL reguliariojo sezono rungtynes su "Aisčiais". Nusipirkę bilietą į rungtynes ne tik paremsite "Žalgirį", bet ir gausite nemokamai žurnalą "Mūsų krepšinis", kuriame rašoma apie buvusio žalgiriečio Darjušo Lavrinovičiaus žaidimą Maskvoje, perspektyviausių kauniečių galimybes ateityje prasimušti į NBA, Lietuvos rinktinės krepšininkų mitybos ypatumus ir kitus įdomius dalykus.


Kauno muzikinio teatro aktoriai vaidins "Žalgiriui"

Kauno valstybinis muzikinis teatras nutarė prisijungti ir dalyvauti "Žalgirio" palaikymo akcijoje. Muzikinio teatro menininkai rado nestandartinį būdą pagelbėti mylimai komandai – jie parodys C.Porterio miuziklą "Bučiuok mane, Keit", o visos surinktos lėšos už renginį bus skirtos "Žalgiriui". Spektaklis vyks balandžio 14 d. 18 val. Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.

Muzikinis teatras kviečia kauniečius ir visus šios legendinės komandos gerbėjus įsigyti bilietus į miuziklą ir drauge su artistais pademonstruoti ištikimybę įsimintina istorija ir šlovingomis pergalėmis džiuginančiam "Žalgiriui. "Kažkada "Žalgiris" buvo ta vilties komanda, savo laimėjimais įtikinusi lietuvius, kad susivieniję bendram tikslui mes tampame didžiule jėga. Šiandien mes turime atiduoti moralinę duoklę klubui ir pagelbėti taip, kaip galime", – sakė teatro vadovas Benjaminas Želvys.

Bilietus į spektaklį, skirtą "Žalgiriui", galima įsigyti Kauno valstybinio muzikinio teatro kasoje (Laisvės al. 91, tel. (8–37) 20 09 33), kuri dirba kiekvieną dieną, išskyrus pirmadienius, 11–14, 14.45–18 val. Bilietus galima užsisakyti ir e. paštu [email protected]. Darbo dienomis (11–18 val.) bilietus bus galima įsigyti ir "Žalgirio" kasoje Kauno sporto halėje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų