Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" kalendorius: žaidėjai dėkingi

Kauno "Žalgirio" krepšininkų nuotaiką pataisė ne tik pagerėjusi klubo finansinė padėtis. Nors ir žinojo, kad yra mylimi, dar vienas žmonių meilės išraiškos įrodymas aukojant pinigus žalgiriečius labai sujaudino.


Sąskaitoje – beveik 100 tūkst. litų

Tarp daugybės "Žalgirį" parėmusių žmonių nemažai vyresniojo amžiaus žmonių. 80-metė ponia Irena, regis, vyriausia tarp aukotojų. Panašu, kad ji ne tik užaugo su "Žalgiriu", bet ir gyvenimą praleido su šia komanda.

"Žalgirio" sąskaitą vakar 16 val. buvo pasiekę 91 704 litai )55 700 jau išdalyti komandos nariams). Dar dviem įmonėms jau išsiųstos paramos sutartys po 5 000 litu, tad šiandien anksti ryte "Žalgirio" sąskaitoje jau turėtų būti per 100 000 litų.

Teledemos tinklu, kuriuo galima remti "Žalgirį" trumposiomis žinutėmis, jau yra surinkta 2 900 litų.

Ateinantį antradienį Kaune "ARX Baltica" vadovo Rolando Dovidaičio iniciatyva organizuojamas verslininkų, kurie pasirengę padėti komandai ir ketina įsigyti sertifikatus, susitikimas. Jame verslininkai tarsis, kaip padėti "Žalgiriui".

Šiandien "Žalgirio" krepšininkai grįžta iš Palangos į Kauną. Šeštadienį jų laukia svarbus SEB Baltijos krepšinio lygos (BBL) mačas su Tartu "Rock". Krepšinio mėgėjai kviečiami ne tik dar kartą palaikyti "Žalgirį", bet ir pažiūrėti, kaip estų komandos gretose žaidžia buvęs žalgirietis Tanoka Beardas. Kiekvienas nupirktas bilietas į rungtynes – taip pat svarbi parama.

Sulaukiame skaitytojų prašymų dažniau skelbti, kur ir kaip galima įsigyti paramos sertifikatų. Norintieji įsigyti sertifikatų ar bet kokia kita forma paremti komandą turėtų skambinti į "Žalgirio" klubą Kaune tel. 452 459 arba 8 685 70 117, taip pat galima rašyti e. paštu [email protected].


Sujaudino gerbėjų noras dalytis

– Turbūt žinote, kaip dėl "Žalgirio" stengiasi jūsų gerbėjai, per keletą dienų paaukoję daugiau kaip 70 tūkst. litų. Ar, prieš skelbdami pinigų rinkimo akcijas, tikėjotės, kad bus tiek daug norinčiųjų jums padėti? – pasiteiravome "Žalgirio" kapitono Pauliaus Jankūno

– Tikėjomės, kad kažkiek padės. Važinėdami žaisti po Lietuvą matome, kiek daug yra mylinčių "Žalgirį" žmonių. Tačiau iš tiesų nesitikėjome, kad bus aukojama tiek daug. Matyt, paprastiems krepšinio gerbėjams "Žalgirio" problema atrodė kaip sava, nes jiems reikalinga komanda.

– Ką galėtumėte pasakyti visiems tiems žmonėms, tarp kurių ir nemažai pensininkų?

– Iš visos širdies padėkoti. Tačiau žinodamas, kaip sunkiai Lietuvoje gyvena pensininkai, norėčiau jų paprašyti, kad jie geriau pataupytų tuos pinigėlius vaistams ar mokesčiams. Juk jiems ir taip sunku. Gal geriau galėtų prisidėti tie, kurie iš tiesų tai gali padaryti. Bet visiems, remiantiems "Žalgirį" ir finansiškai, ir morališkai, norėčiau nuoširdžiai padėkoti visos komandos vardu. Stengsimės atsilyginti jiems geru žaidimu.

– Ar nebuvo sunku komandai apsispręsti dėl atlyginimų sumažinimo?

– Susėdome visi ir draugiškai nutarėme, kad ir patys turime kaip nors prisidėti. Klubo padėtis sunki, tad tegul tai būna mūsų indėlis į geresnį "Žalgirio" rytojų.

– Ar naudinga stovykla Palangoje?

– Labai naudinga ir surengta pačiu laiku. Kaip mes sakome, prasikvėpuosime, gausime jodo ir pakrausime organizmą lemiamai sezono daliai. Ir šiaip gerai keletui dienų pakeisti aplinką.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų