Pereiti į pagrindinį turinį

Absurdas ar šmaikštu: vietoje NBA krepšininkų pavardžių – pravardės

2013-09-24 07:39
D. Rose'as: jau matau šviesą tunelio gale
D. Rose'as: jau matau šviesą tunelio gale / Scanpix nuotr.

Ant Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkų marškinėlių nugarų vietoje pavardžių gali atsirasti pravardės. Tokią galimybę svarsto lygos vadovai.

Pranešama, kad lygoje diskutuojama atlikti bandymą su Majamio „Heat“ ir Bruklino „Nets“ komandomis, kai vienose šių ekipų tarpusavio rungtynėse krepšininkai vilkėtų marškinėlius su pravardėmis.

Taip vietoje Garnetto būtų parašyta K.G., vietoje Pierce'o – „The Truth“ (angl. Tiesa), vietoje Jameso – „King James“ (angl. Karalius Jamesas) ir t.t.

Krepšininkams, panašu, ši idėja visai patiktų.

„Toks sprendimas rodo lygos augimą ir sugebėjimą prisitaikyti prie aplinkos, – sakė „Heat“ veteranas Ray Allenas. – Mes vis dar esame vaikai, žaidžiantys vaikų žaidimą. Nors ir užaugome, pamename, iš kur kilome. Visi turėjo pravardę ir tokie marškinėliai priartintų fanus krepšininkų.“

NBA nuolat sugalvoja įvairių būdų pateikti platesnį marškinėlių pasirinkimą fanams. Taip komandos susikuria alternatyvias aprangas, retro aprangas, Lotynų Amerikos paveldui skirtas aprangas arba marškinėlius su rankovėmis.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų