Pereiti į pagrindinį turinį

Agentas: „Macas melavo apie traumą 2005 metais“

2008-10-23 13:52
Agentas: „Macas melavo apie traumą 2005 metais“
Agentas: „Macas melavo apie traumą 2005 metais“ / Nerijus Jankauskas

Arvydo Macijausko agentas Reedas Salvenas iškasė duobę savo klientui. Duodamas parodymus Graikijos teismui, agentas atskleidė, kad prieš trejus metus A.Macijauskas melavo apie traumos sudėtingumą ir dėl to neatstovavo rinktinei, rašo BasketNews.lt.

2005 metų vasaros pabaigoje A.Macijauskas pasitempė kojos raumenį ir tada buvo teigta, kad krepšininko klubas - Naujojo Orleano „Hornets" - draudžia jam rungtyniauti Europos čempionate. Tačiau kalbėdamas teisme agentas prisipažino, kad jo klientas tiesiog melavo apie traumą rinktinės vadovams.

Krepšininkas praleido Europos čempionatą, o vėliau debiutavo NBA pirmenybėse.
Teisme šiuo metu sprendžiamas A.Macijausko ir Pirėjo „Olympiakos" konfliktas.

Graikijos klubas kaltina A.Macijauską treniravusis su profesionaliais krepšininkais ir patyrus traumą ne sezono metu, todėl nori nutraukti sutartį. A.Macijauskas sako, kad sportavo individualiai ir norėtų gauti bent kompensaciją.

Paaiškėjus, kad lietuvis krepšininkas anksčiau yra melavęs apie savo traumą, tai gali tapti neigiamu veiksniu nagrinėjant bylą.

Abi pusės savo pasiūlymus teismui turi pateikti iki spalio 31 dienos, galutinio teismo sprendimo tikimasi sulaukti gruodžio pabaigoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų