Pereiti į pagrindinį turinį

Agresijos protrūkis Rusijoje: asistentas smogė savo klubo vyr. treneriui

2022-02-18 22:22
basketnews.lt

Antrame pagal pajėgumą Rusijos krepšinio divizione Superlygoje – smurto protrūkis.

Stop kadras

Rungtynių tarp Redos „Temp-SUMZ-UMNC“ ir Surguto „Universitet-Jugra“ ekipų metu sukonfliktavo pastarojo klubo vyr. treneris Artiomas Olchovas ir asistentas Olegas Tenas.

Iki rungtynių pabaigos likus 37 sekundėms ir esant lygiam

rezultatui (78:78), treneriai karštai diskutavo, o susinervinęs asistentas Tenas bandė smogti vyr. treneriui Olchovui, tačiau nepataikė.

Susikibusius trenerius išskyrė žaidėjai, tačiau Tenas dar bandė konfliktuoti su Olchovu, bet buvo išvarytas, o suolelis – nubaustas technine pražanga.

Tai kainavo „Universitet-Jugra“ ekipai pergalę. Baudos metimą ir kamuolį gavę Redos krepšininkai išnaudojo šansą ir triumfavo 85:81.

Po mačo „Universitet-Yugra“ paskelbė oficialų pranešimą apie susidariusią situaciją.

„Antrasis komandos treneris Olegas Tenas nesuvaldė emocijų, vertindamas žaidimo epizodą rungtynių su Revdos komanda pabaigoje. Tai, kas įvyko ant atsarginių suolo, yra šiurkštus ne tik klubo vidaus taisyklių, bet ir Rusijos čempionato nuostatų reikalavimų pažeidimas. Tai tiesiogiai paveikė lemiamų rungtynių rezultatą ir pavertė niekais visos komandos pastangas.

Klubas apgailestauja dėl tokio specialisto elgesio ir pradėjo vidinį tyrimą. Olegas Ten nušalintas nuo darbo komandoje. „Universitet-Yugra“ pažadėjo susitikti su aistruoliais, kurie treneriams ir žaidėjams galės užduoti bet kokius klausimus“, – rašoma oficialiame laiške.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų