Apsigalvojo: GWB ketvirtajame kėlinyje atvyko į „Žalgirio“ areną

Po triuškinamo Kauno „Žalgirio“ komandos starto bronzinėje serijoje su „Šiauliais-7bet“ aktyvioji žaliai-baltų fanų grupė „Green White Boys“ pareiškė, jog stabdo savo palaikymą, tačiau galiausiai persigalvojo.

Gausus būrys GWB grupės fanų prieš ketvirtąjį trečiųjų LKL mažojo finalo rungtynių kėlinį įbėgo į tribūną ir skanduotėmis Pauliui Jankūnui pradėjo kurti triukšmingą atmosferą.

Iki tol tris kėlinius įprastoje GWB tribūnoje šeimininkavo būrys mergaičių, kurios stengėsi organizuotai palaikyti „Žalgirį“ bei išskirtinai Jankūną, kuriam tai gali būti paskutinės karjeros rungtynės namų arenoje.

„Green White Boys“ stabdo pagrindinės Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos palaikymą, – po pirmųjų mažojo finalo rungtynių rašė GWB. – Įvykiai po pirmųjų mažojo finalo rungtynių su „Šiauliais“ galutinai parodė, kad mūsų ir dalies dabartinių komandos žaidėjų vertybės bei požiūris į „Žalgirį“ nesutampa.

90 mūsų narių buvo aiškiai parodyta, kad palaikymas komandai mažojo finalo serijos metu nėra reikalingas. Žinutę supratome ir ją priimame.

Tikimės, kad artimiausiu metu situacija pasikeis, tačiau kol nebūsime tikri, kad GWB ir „Žalgirio“ krepšininkai eina tuo pačiu keliu, komandos nepalaikysime.

Šis sprendimas yra nesusijęs su komandos rezultatais ir šiandienos sumažinta bauda.“

Kauno ekipai pusfinalyje 1-3 pralaimėjus Panevėžio „Lietkabeliui“ ir pirmąkart nepatekus į LKL finalą, „Green White Boys“ sirgalių grupė viešai paskelbė informaciją apie bare vakarą leidžiančius dalį žalgiriečių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žalgiris Šalies klubas

Žalgiris Šalies klubas portretas
Be Žalgirio Lietuvos krepšinis būtų "įdomus", kaip šalies futbolas. Kad sugrįžot pagerbti Jankūno, GWB pasielgete garbingai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių