Be žvaigždžių likęs „Warriors“ neprilygo J. Valančiūno „Pelicans“

  • Teksto dydis:

NBA čempionė „Golden State Warriors“ be Stepheno Curry, Klay‘aus Thompsono, Draymondo Greeno ir Andrew Wigginso nė iš tolo nepriminė stipriausios komandos ir Naujajame Orleane neprilygo „Pelicans“ 105:114.

Šeimininkų komandoje Jonas Valančiūnas šį kartą žaidė tik kiek daugiau nei 19 minučių, per kurias pelnė 8 taškus (2/2 dvit., 0/1 trit., 4/6 baud.) ir atkovojo 6 kamuolius. Lietuviui esant aikštėje, „Pelicans“ pralaimėjo varžovams 13 taškų ir tai buvo blogiausias „plius minus“ rodiklis Naujojo Orleano ekipoje.

Nugalėtojus į priekį šį kartą vedė Brandanas Ingramas (26 taškai), CJ McCollumas (20) ir Larry Nance‘as (20).

„Warriors“ ekipoje rezultatyviausi buvo Jordanas Poole‘as (20), Jonathanas Kuminga (18) ir Ty Jerome‘as (18).

NBA čempionams dėl jaučiamų skausmų šį kartą nepadėjo tik S.Curry ir A.Wigginsas. K.Thompsonas ir D.Greenas rungtynes iš šalies stebėjo dėl klubo taikomos politikos neleisti jiems žaisti, kai komandai tenka žengti į aikštę dvi dienas iš eilės.

Paklaustas apie tai, kad krepšinio gerbėjai Naujajame Orleane sumokėjo didelius pinigus norėdami išvysti didžiausias žvaigždes aikštėje, o ne ant suolo, „Warriors“ vyriausiasis treneris Steve‘as Kerras patarė žmonėms atidžiau studijuoti komandų tvarkaraščius.

„Žaidėjų sveikata yra svarbiausia mūsų komandos sėkmės ir mūsų aistruolių pasitenkinimo ilgalaikėje perspektyvoje dalis. Atsiprašau aistruolių, kurie tikėjosi pamatyti šiuos vaikinus“, – atšovė treneris.

„Pelicans“ (5 pergalės ir 3 pralaimėjimai) šiuo metu Vakarų konferencijoje užima penktąją vietą, o visą 5 rungtynių išvykoje seriją pralaimėjęs „Warriors“ (3/7) nusirito į 12-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
As ir nezinuojau,kad Valanciunas nusipirko kluba.sAUNUOLIS DABAR GALES NEZAISTI nes yra klubo savininkas.Ar cia zurnaliugos kledesiai?

Aigars.

Aigars.  portretas
Super! Labai geraaaai! Pabandom is naujo!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių