Pereiti į pagrindinį turinį

Broliai Ballai pradeda kelionę į Lietuvą

2018-01-02 23:23
basketnews.lt

Sutartis su Prienų–Birštono „Vytautu“ pasirašę broliai Ballai LiAngelo ir LaMelo pradeda kelionę į Lietuvą, kur prisijungs prie pirmosios savo profesionalios komandos.

"Facebook" nuotr.

Šešiolikmetis LaMelo socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė, kad netrukus pradės kelionę į Lietuvą. Kelionė iš JAV į Lietuvą truks apie 20 valandų. Krepšininkai turės persėsti Varšuvos oro uoste, o Lietuvą turėtų pasiekti trečiadienį vakarop.

„Vytautas“ kontraktus su Ballais pasirašė dar gruodžio 11-ąją, tačiau buvo nuspręsta, kad broliai atvyks tik po Naujųjų metų. Sutartys sudarytos vienam mėnesiui.

Iš pradžių buvo spėliojama, ar broliai iš tiesų atvyks į Lietuvą, o dėl to net buvo siūloma lažintis. Lažybų tarpininkai vienu metu siūlė vienodus koeficientus, jog Ballai atvyks į Lietuvą, tačiau vėliau už teigiamą baigti koeficientas nukrito iki 1,2.

Jų debiuto galima tikėtis sausio 9-ąją, kuomet „Vytautas“ Baltijos krepšinio lygoje (BBL) rungtyniaus su Minsko „Cmoki“ klubu.

Iki šiol „Vytauto“ komandoje žaidė tik vienas amerikietis. Šį sezoną komandoje pradėjo Bradley Tinsley, tačiau gynėjas ilgai komandoje neužsibuvo ir išvyko rungtyniauti į Vokietiją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų