Pereiti į pagrindinį turinį

C. Anthony apie kilusias mintis baigti karjerą: buvau pasiruošęs pasiduoti

2019-12-04 12:30
basketnews.lt

Carmelo Anthony atskleidė, kad prieš mėnesį buvo pasiruošęs baigti karjerą Nacionalinėje krepšinio asociacijoje, tačiau tuomet sulaukė Portlando „Trail Blazers“ skambučio.

Scanpix nuotr.

„Ruošiausi tam. Buvau pasiruošęs palikti krepšinį, jeigu man nepasitaikys tinkama situacija. Buvo nelengva, bet pagalvojau, kad jau žaidžiu penkiolika ar šešiolika metų. Buvau pasiruošęs pasiduoti, nes pagalvojau, kad viskas jau baigta“, – ESPN kalbėjo C. Anthony.

Puolėjas pabrėžė, kad į savo sugrįžimą į NBA nežiūri kaip į karjeros baigimo turą. Vienas jo draugų – Dwyane'as Wade'as – prieš metus visą sezoną atsisveikino su NBA, bet C. Anthony kalba, kad sutartį su „Blazers“ pasirašė ne dėl to.

Anot krepšininko, jam labai padėjo tai, kad jis turėjo vieno sezono pertrauką bei per šį laiką galėjo gerai paruošti save sugrįžimui į NBA.

„Jaučiuosi puikiai. Vien dėl to, kad man 35-eri, aš turiu galvoti apie karjeros pabaigą? Ne, aš visada buvau prieš prognozes. Turėjau metus laiko trukusią pertrauką. Ilsinau savo kūną, bet svarbiausia buvo pailsėti psichologiškai. Susitvarkiau savo mintis. Nežinau, ar žmonės supranta, kaip tai yra stipru. Kai tai padarai, viskas teka savaime“, – pabrėžė „Blazers“ krepšininkas.

203 cm ūgio C. Anthony su „Blazers“ apranga sužaidė septynerias rungtynes ir pasiekė 16,4 taško, šešių atkovotų kamuolių ir dviejų rezultatyvių perdavimų statistiką.

Jis praėjusią savaitę tapo NBA Vakarų konferencijos savaitės žaidėju.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų