Pereiti į pagrindinį turinį

„Chimki“ gynėjas rėžė atvirai: žaidžiame klaikiai ir tai nėra tikrasis mūsų lygis

2020-12-30 12:24
basketnews.lt

Maskvos srities „Chimki“ Eurolygoje patyrė devintąjį pralaimėjimą iš eilės ir pirmąjį ratą užbaigė viso labo su 2 pergalėmis. Rimas Kurtinaitis po pralaimėjimo Pirėjo „Olympiakos“ ekipai teigė, kad koją kišo trumpa rotacija.

Scanpix nuotr.

„Be abejo, šiandien turėjome daug problemų, nes nebuvo visos sudėties. Turėjome tik tris krepšininkus, kurie galėjo žaisti trečioje ir ketvirtoje pozicijose. Dėl šios priežasties pralaimėjome kovą dėl kamuolių.

Paskui kai kurie puolėjai išsibaudavo ir turėjome problemų su ūgiu aikštelėje. Turime dirbti ir judėti į priekį. Mums padės tik sunkus darbas“, – komentavo Kurtinaitis.

Tuo metu „Chimki“ gynėjas Jegoras Vialcevas buvo kur kas konkretesnis ir apgailestavo dėl komandos demonstruojamų rezultatų.

„Manau, kad pirmoje dalyje žaidėme gerai, – sakė J. Vialcevas. – Pažiūrėjus į statistiką, matysime 27 rezultatyvius perdavimus, kas rodo, jog žaidėme komandiškai. Vis dėlto puolimas nėra problema, kur kas didesnių bėdų turime gynyboje.“

„Sirgaliams daugiau nebeturime, ką pasakyti, bet dabar sakau už visus: žaidžiame klaikiai ir tai nėra tikrasis mūsų lygis. Jeigu žiūrėsime tik į rungtynes su „Parma“ ir „Olympiakos“, tikriausiai būtų galima sakyti, kad esame teisingame kelyje, tačiau jame turėjome būti jau prieš du mėnesius.

Situacija nėra lengva, negaliu įvardyti priežasčių, kodėl nelaimime, tačiau privalome apsiginti. Turime pakankamai talento puolime, bet turime pagalvoti ir apie gynybą. Jeigu visi bus vieningi ties šia idėja, pergalės ateis“, – tęsė gynėjas.

J. Vialcevas, kaip ir Kurtinaitis, taip pat akcentavo sutrumpėjusią „Chimki“ rotaciją.

„Viskas ėjosi neblogai, tačiau tuomet mūsų aukštaūgiai prisirinko pražangų. Dauguma žaidėjų turėjo žaisti ne savose pozicijose. Kiekvienos rungtynės mums dabar yra kaip olimpinių žaidynių finalas, turėsime atiduoti 150 proc.“, – pridėjo krepšininkas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų