Pereiti į pagrindinį turinį

D. Adomaitis: S. Galdikas nežaidžia, nes tokiu žmogumi negaliu pasitikėti

2015-11-22 21:31
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Klaipėdos „Neptūno“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis po pergalės prieš Panevėžio „Lietkabelį“ paaiškino, kodėl nerungtyniauja vidurio puolėjas Simas Galdikas.

„Situacija labai paprasta. Aš noriu turėti žaidėjus, kurie yra atsidavę šitam klubui ir šitam miestui šimtu procentų. Simas lapkričio pradžioje pareiškė, kad nori išeiti, nes turi geresnį pasiūlymą. Pasakėme, kad apsvarstysime jo prašymą ir paprašėme jo iki to laiko išlikti profesionalu“ – sakė specialistas.

„Vis tik Simo mintys buvo kažkur kitur, o žaidimas mūsų visiškai netenkino. Tuomet leidome jam išeiti, tačiau Simas apsigalvojo ir pareiškė norįs likti. Deja, jo demonstruojamas žaidimas manęs, kaip trenerio, tikrai netenkina. Mums jo trūksta, tačiau aš tokiu žmogumi pasitikėti nebegaliu. Tai yra normalu“, – pridūrė D. Adomaitis.

Šį sezoną LKL pirmenybėse S. Galdikas per mačą vidutiniškai renka po 4,7 taško ir atkovoja po 3,1 taško. Europos taurėje aukštaūgis vidutiniškai įmeta po 6,2 taško ir sugriebia po 2,2 atšokusio kamuolio.

Išsamus D. Adomaičio komentaras:

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų