Pereiti į pagrindinį turinį

D.Bauermannas: treniruotėse "Lietuvos ryto" žaidėjai atrodo puikiai

2013-09-17 15:04
BNS inf.
A.Ufarto/BFL nuotr.

Lenkijos rinktinei Europos vyrų krepšinio čempionate Slovėnijoje vadovavęs Dirkas Bauermannas neprašė poilsio - treneris jau atvyko į Vilnių ruošti "Lietuvos ryto" ekipos artėjančiam sezonui.

"Dabar pamatęs komandą, galiu tvirtinti, kad turime gerą sudėtį. Norėjome juodadarbių ir nesavanaudžių žaidėjų, kurie rungtyniauja dėl pergalės, o ne dėl algos. Treniruotėse jie atrodo puikiai. Man patinka kokį darbą atliko mano asistentai", - klubo svetainėje cituojamas D.Bauermannas.

Treneris sakė, kad turėjo galimybę jau anksčiau peržiūrėti vilniečių ekipos draugiškų rungtynių įrašus.

"Atrodėme kiek pavargę, tačiau tai - būtina dabartiniame etape. Gaila, kad negalėjo žaisti Milenko Tepičius ir daug rungtyniavo Omaras Cookas", - kalbėjo vokietis.

"Lietuvos rytas" šią savaitę išvyksta į Bambergą ir dalyvaus keturių komandų turnyre. Laukia dvikovos su vietos ekipa, Salonikų "Ario" (Graikija) ir Bandirmos "Banvit" (Turkija) klubais. Tai bus generalinė repeticija prieš spalio 1-4 dienomis "Siemens" arenoje vyksiantį Eurolygos atrankos turnyrą.

"Galimas Lietuvos rinktinėje žaidžiančio Renaldo Seibučio nuovargis - didžiulė problema. Jis rungtyniauja daug ir ginasi prieš pavojingiausius varžovų krepšininkus. Tai atima daug jėgų, tačiau Renaldas turbūt lengviausiai prie komandos pritampantis žaidėjas. Jis - nesavanaudis ir pavyzdys kitiems",- tvirtino

D.Bauermannas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų