Pereiti į pagrindinį turinį

A. Drummondas ir J. Hardenas – NBA savaitės geriausieji

2015-11-10 07:28
Andre Drummondas (kairėje). Andre Drummondas (kairėje).

Įspūdingai rungtyniaujantis Detroito „Pistons“ lyderis Andre Drummondas ir Hjustono „Rockets“ žvaigždė Jamesas Hardenas pripažinti geriausiais praėjusios savaitės NBA žaidėjais atitinkamai Rytų ir Vakarų konferencijose.

22-ejų metų A. Drummondas per trejas „Pistons“ rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 22 taškus ir atkovodavo net po 24,3 kamuolio. Kiekviename susitikime puolėjas aikštėje palikdavo savo sąskaitoje turėdamas po dvigubą dublį, o dvejas rungtynes baigė pelnydamas 25 ir daugiau taškų bei atkovodamas 25 ir daugiau kamuolių.

Drummondas geriausiu savaitės krepšininku tampa antrą kartą paeiliui. Jis tapo pirmuoju žaidėju, kuriam tai pavyko padaryti, nuo 2011-2012 metų sezono, kai tokį pasiekimą buvo užfiksavęs Majamio „Heat“ atstovavęs LeBronas Jamesas.

„Pistons“ laimėjo du mačus iš trijų.

Tuo metu Hardenas praėjusią savaitę vidutiniškai pelnydavo net po 38,5 taško, o jo vedama „Rockets“ laimėjo visas ketverias rungtynes.

26-erių Hjustono ekipos lyderis taip pat atkovodavo po 5,5 ir perimdavo po 1,5 kamuolio bei atlikdavo po 5,5 rezultatyvaus perdavimo.

Tapti geriausiais taip pat pretendavo Paulas Millsapas (Atlantos „Hawks“), LeBronas Jamesas (Klivlando „Cavaliers“), Reggie Jacksonas (Detroito „Pistons), Stephenas Curry („Golden State Warriors“), Paulas George'as (Indianos „Pacers“), Blake'as Griffinas (Los Andželo „Clippers), Evanas Fournier (Orlando „Magic“), Jahlilas Okaforas (Filadelfijos „76ers“) ir Damianas Lillardas (Portlando „Trail Blazers“).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų