Pereiti į pagrindinį turinį

Druskininkuose startuos jaunųjų krepšininkų kova (registracija)

2013-06-28 18:04
Druskininkuose startuos jaunųjų krepšininkų kova (registracija)
Druskininkuose startuos jaunųjų krepšininkų kova (registracija) / LKF nuotr.

Jau šeštą kartą vyksianti „Sprite talentų kova“ startuos per Mindaugines, liepos 6 d. Druskininkuose. Tradiciškai 1 prieš 1 turnyro nugalėtojas laimės 17 tūkstančių litų stipendiją. O pirmąkart organizuojamo dėjimų konkurso favoritui atiteks kelionė į NBA „Visų žvaigždžių dienos“ renginius Naujajame Orleane.

Pernai „Sprite talentų kovą“ laimėję Deividas Kumelis ir Žydrūnas Kuodis, kuriems atiteko galimybė stebėti NBA „Žvaigždžių dienos 2013“ užkulisius, tikina, kad įspūdžiai dar neišblėso. „Tai buvo nepakartojama. VIP ložės, susitikimai, viešbučiai, geriausias aptarnavimas, o svarbiausia, galimybė pamatyti geriausius krepšininkus ir įdomiausius žaidimus iš arti – didelės svajonės išsipildymas“, – pasakoja D. Kumelis.

Pasak konkurso organizatorių, norintieji dalyvauti turėtų nedelsti registruotis. „Kiekvienoje amžiaus grupėje 1 prieš 1 turnyro kvalifikacinėse varžybose kausis po 64 dalyvius, o dėjimų konkurse – vos po 8. Praėjusių metų patirtis rodo, kad ne visi norintieji spėja, tad raginame nedelsti. Registracija į atrankines varžybas Druskininkuose baigiasi antradienį, liepos 2 d.“, – pasakoja Lietuvos krepšinio federacijos atstovas Mindaugas Gobikas.

Kvalifikaciniai „Sprite talentų kovos“ turnyrai ir dėjimų konkursas vyks keturiuose Lietuvos miestuose: Druskininkuose, Vilniuje, Palangoje ir Kaune. Finalininkai susirungs rugpjūčio 3 d. Palangoje. Mėgstantys įspūdingus metimus galės varžytis ir virtualioje kovoje, publikuodami savo video tinklapyje www.sprite.lt. Pastarosios rungties laimėtojas taip pat keliaus į Naująjį Orleaną.

Turnyre vienas prieš vieną dalyvaujantys vaikinai ir merginos bus suskirstyti į tris amžiaus grupes: gimę 2000–2001 m., 1998–1999 m., 1996–1997m., dėjimų konkurse gali dalyvauti 1996-1988 m. gimę vaikinai, virtualioje kovoje – vaikinai ir merginos nuo 16 m. iki 24 m.

Visa papildoma informacija ir dalyvių registracija į „Sprite talentų kovą“ vyksta internetinėje svetainėje www.sprite.lt.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų