Pereiti į pagrindinį turinį

Dvidešimtmetės krepšininkės pradėjo pasirengimą Europos čempionatui

2016-06-08 11:38
DMN inf.

Lietuvos dvidešimtmečių (U20) merginų krepšinio rinktinė, vadovaujama naujo trenerio Romualdo Petronio, Druskininkuose pradėjo pasirengimą Europos B diviziono čempionatui. Šios ekipos tikslas – iškovoti teisę kitąmet startuoti pajėgiausiame A divizione.

LKF nuotr.

„Merginoms prieš stovyklą buvo duotos asmeninės užduotis pasirengti. Jos atvyko neblogos formos. Mūsų tikslas – iškopti į A divizioną“, – Lietuvos krepšinio federacijos pranešime cituojamas R.Petronis, praėjusį sezoną treniravęs Astanos ekipą Kazachstane.

Treniruočių stovyklą Druskininkuose pradėjo 17 krepšininkių, tarp kurių yra nemažai Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL) rungtyniavusių žaidėjų ir dvi užsienietės – Didžiojoje Britanijoje ir JAV besimokančios merginos.

„Noras treniruotis – didelis, atmosfera – puiki. Gal kiek planams kliudo abitūros egzaminai, nes daugelis merginų šįmet baigė mokyklą“, – sakė R.Petronis.

Iš Druskininkų Lietuvos U20 rinktinė jau šią savaitę važiuoja į Lenkiją, kur birželio 10—13 dienomis žais su bendraamžėmis lenkėmis. Vėliau jos persikels į Anykščius, kur taip pat sužais kontrolinių rungtynių seriją su Ukrainos dvidešimtmetėmis. Po to R.Petronio auklėtinės treniruosis Kaune, kur laukia rungtynės su latvėmis.

Liepos 7-ąją rinktinė išvyksta į Juodkalniją, kurios sostinėje C grupėje liepos 9 d. pradės čempionatą kovomis su Didžiosios Britanijos ir Izraelio krepšininkėmis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų