Dviženklį deficitą panaikinęs „Neptūnas“ Alytuje krito po metimo su sirena

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūnas“ po metimo su sirena krito Alytuje 77:80 (22:22, 12:15, 19:24, 24:19).

Du kėlinius rungtynės vyko taškas į tašką, nė viena komanda nesugebėjo susikurti ryškesnės persvaros, o į pertrauką alytiškiai išėjo turėdami nedidelį pranašumą (37:34).

Po pertraukos dzūkai, net ir rungtyniaudami išretėjusiomis gretomis, neprisileido „Neptūno“ artyn – Ch. Collinsas į krepšį siuntė vieną tolimą metimą po kito ir paskutiniame kėlinyje, likus žaisti aštuonias minutes, šeimininkų pranašumas šoktelėjo iki dviženklio (67:55).

Kai jau atrodė, kad alytiškiai ramiai užbaigs rungtynes, „Neptūnas“ staiga padidino rungtynių tempą, stengėsi nuvarginti maža rotacija žaidusius varžovus ir pradėjo artėti (67:75).

Uostamiesčio atstovai ir toliau kėlė spaudimą ir likus žaisti apie pusantros minutės sumažino deficitą iki trijų (74:77).

Likus žaisti pusę minutės alytiškiai nesugebėjo išsimesti kamuolio iš užribio, tuo pasinaudoję svečiai nubėgo į greitą ataką, o ten, išprovokavęs varžovų pražangą, rezultatą išlygino Osvaldas Olisevičius (77:77).

Paskutinės atakos teisė priklausė dzūkams – kamuolį į savo rankas priėmė Ch. Collinsas jį kontroliavo iki pat paskutinės sekundės, o tada paleido kamuolį per Žygimanto Janavičiaus rankas ir šis skrodė tinklelį.

„Sintek–Dzūkija“: Ch. Collinsas 37 (9/14 trit.), Gabe`as Devoe 12, Artūras Jomantas 10, Egidijus Dimša 8;

„Neptūnas“: Deividas Gailius 18, O. Olisevičius 17, Matas Jogėla 11, Tadas Sedekerskis 10 (9 atk. kam.);



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
kiek dar pas medis galdikas zais neptune?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių