E. Atamanas prieš „Barcelonos“ vizitą: kiekvieną mačą turėsime žaisti taip, kaip atkrintamosiose

Trijų pralaimėjimų seriją turintis ir už Eurolygos aštuntuko ribos esantis Stambulo „Anadolu Efes“ antradienio vakarą namuose priims Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą „Barceloną“.

Turkijos klubo strategas Erginas Atamanas teigė, kad jo komandai nebėra kur trauktis ir likusią sezono dalį teks žaisti iš visų jėgų.

„Barcelona“ yra viena geriausių komandų Eurolygoje. Privalėsime sustabdyti Nikola Mirotičiaus ir Cory Higginso taškus bei Nicko Calatheso rezultatyvius perdavimus. Turėsime kliautis savo greitu žaidimu. Užimama pozicija turnyrinėje lentelėje mūsų netenkina, tad kiekvieną mačą turėsime žaisti taip, lyg būtų atkrintamosios“, – komentavo strategas.

Tuo metu įžaidėjas ir buvęs žalgirietis Vasilije Micičius laukia sunkių rungtynių ir negailėjo pagyrų būsimam varžovui.

„Laukia sunkios rungtynės. Po pralaimėjimo Milano „Armani Exchange“ nesame patenkinti. Manau, jog šiek tiek pakeitėme savo mąstymą, kas yra gerai, nepriklausomai nuo to, kaip sužaisime rytoj.

„Barcelona“, be abejo, yra viena geriausių šio sezono komandų kartu su CSKA. Jie žaidžia kietai, yra stiprūs tiek gynyboje, tiek puolime. Turėsime įdėti maksimumą ir būti susikaupę visas 40 minučių“, – dėstė V. Micičius.


Šiame straipsnyje: Anadolu EfesBarcelonarungtynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių