Pereiti į pagrindinį turinį

E. Šeškui atlikta operacija, reabilitacija truks pusmetį

2016-01-21 21:43
basketnews.lt
Edvinas Šeškus
Edvinas Šeškus / V.Skaraičio/BFL nuotr.

Šį sezoną skandalingai Raseinių „Rasų“ klubą palikęs 20 metų 196 cm ūgio Edvinas Šeškus privalėjo atsigulti ant operacinės stalo. Jaunuolis buvo patyręs laivalaukio stresinį lūžį.

Operacijos metu į krepšininko koją buvo įdėtas sraigtas, taip pat pataisytas skliautas. Tik procedūros metu medikai pastebėjo, jog privaloma apipjaustyti ir kitą kaulą.

„Operacija atlikta, nors ir truko tris valandas. Bet dabar viskas gerai. Ačiū Rimtautui Gudui už sėkmingą operaciją. Dabar laukia reabilitacija ir sunkus darbas“, – po operacijos savo „Facebook“ paskyroje rašė Šeškus.

Krepšininko reabilitaciją truks apie pusmetį. Į rikiuotę jis turėtų sugrįžti vasaros viduryje.

Šį sezoną NKL pirmenybėse gynėjas per 30 minučių pelnydavo po 14,4 taško, atkovodavo po 4,4 kamuolio ir atlikdavo po 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

Sezono pradžioje krepšininką „Lietuvos rytas“ paskolino „Rasams“. Visgi pastaroji Šeškų atleido, o vėliau su juo atsisveikino ir „Lietuvos rytas“. Viskas baigėsi tuo, kad gynėją pasikvietė jo tėvas Virginijus Šeškus, kuris vadovauja Prienų-Birštono „Vytautui“.

Jis pasirodė tik viename mače, kuriame sužaidė pusantros minutės. Paaiškėjus, kad krepšininkas yra patyręs traumą, nuspręsta atlikta operaciją.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų