Eurolyga: finalo ketverto rungtynės pirmą kartą vyks Kaune

  • Teksto dydis:

Eurolyga nusprendė, kad šio sezono čempionas paaiškės Kauno „Žalgirio“ arenoje, skelbia 15min.lt.

Keli skirtingi šaltiniai 15min.lt patvirtino, kad Eurolyga apsisprendė finalo ketverto turnyrą gegužę rengti „Žalgirio“ arenoje.

„Žalgirio“ vadovo Pauliaus Motiejūno teigimu, krepšinio klubas tęsia procesinius darbus pagal Eurolygos reikalavimus, tačiau oficialaus patvirtinimo dar nėra sulaukęs.

„Mano ir mūsų organizacijos pozicija lieka ta pati: kol parašai nesudėti, nėra ką komentuoti, nors derybos ir kalbos vyksta – to neslepiu“, – kalbėjo P. Motiejūnas.

Iki šiol Eurolygos finalo ketverto turnyras „Žalgirio“ arenoje dar niekada nevyko.  Pagrindiniu Kauno konkurentu rengti finalo ketvertą buvo laikytas Dubajus, tačiau jis jau anksčiau pasitraukė iš konkurencinės kovos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bambekliams

Bambekliams portretas
Laukia 10 000 turistų.Aha, jau europos čempionate Kaune buvo milijonai privažiavę. O čia pasirodo dar nei miestas , nei klubas neturės JOKIOS finansinės naudos. Va taip. Ir kiek jau tų Lietuvos gerbėjų susirinks tose rungtynėse. Bilietas tikrai ne 50 eurų kainuos.

>To senelis2022 m. gruodžio 1 d. 02:20:54

>To senelis2022 m. gruodžio 1 d. 02:20:54 portretas
Tu cia apie ka? :DDD Vagia ir reklamuojasi is mokesciu moketoju pinigu Korumpuoti Koncervatoriai kartu su iskrypeliais. Visa ziniasklaida apie tai skamba. O tu nori viska suversti ant Kauno valdzios :D Tokie jau yra iskrypeliai. Ka moka tai tiktai intrigas kelti.

To senelis

To senelis portretas
Ar durnyne yra internetas?Mentas su sūneliais ne tiek dirba Kaunui,kiek reklamuojasi ir vagia iš jųsų budulių
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių