Eurolyga tikisi sezoną užbaigti numatyta tvarka, rekomenduoja žaidėjams likti klubo m

  • Teksto dydis:

Eurolygos prioritetas – užbaigti sezoną numatya tvarka. Tokią žinią lyga pranešė Eurolygos klubams, skelbia sdna.gr žurnalistas George'as Zakkas.

„Mūsų prioritetas yra baigti pirmenybes pagal numatytą tvarką – sužaidžiant šešias reguliariojo sezono rungtynes, atkrintamąsias (sutrumpintame tvarkaraštyje, jei to reikės) ir finalo ketvertą. Veikiausiai pirmenybės baigsis vėliau, nei buvo suplanuota“, – nurodoma Eurolygos pozicija.

Eurolygos finalo ketvertas Kelne buvo numatytas gegužės 22-24 dienomis.

„Nors galimybė surengti finalo ketvertą gegužės pabaigoje vis dar yra, bet šansai kiekvieną dieną darosi vis mažesni, – skelbia Eurolyga. – Kartu su Kelno miestu ir „Lanxess“ arena pradėjome ieškoti kitų datų.“

Tiesa, taip pat nurodoma, jog Eurolyga neatmeta ir kitų sezono užbaigimo scenarijų.

„Žinoma, esame pasiruošę ir alternatyvoms. Visdėl to, kol nežinomybė tęsiasi, negalime atmesti kitų scenarijų. Kiekvienas pakeitimas turėtų būti patvirtintas Eurolygos akcininkų“, – stipriausiosios Senojo žemyno lygos poziciją cituoja G. Zakkas.

Kauno „Žalgiris“, Tel Avivo „Maccabi“, Atėnų „Panathinaikos“ bei Pirėjo „Olympiakos“ jau leido savo žaidėjams išvykti namo, tačiau Eurolyga, nors ir neturi aiškios pozicijos šiuo klausimu, rekomenduoja žaidėjams likti klubo mieste.

„Eurolyga neturi taisyklės žaidėjų išvykimo klausimu, tačiau dabar valdžios institucijos rekomenduoja vengti judėjimo Europoje, jei tik tai yra įmanoma. Eurolygos rekomendacija žaidėjams ir treneriams yra likti savo klubo mieste“, – dėstoma Eurolygos pranešime klubams.

Primename, jog Eurolyga dėl koronaviruso pirmenybes sustabdė mažiausiai iki balandžio 11-osios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių