Pereiti į pagrindinį turinį

Eurolygos finalas: Š.Jasikevičius prieš R.Šiškauską

2009-05-02 19:03
Eurolygos finalas: Š.Jasikevičius prieš R.Šiškauską
Eurolygos finalas: Š.Jasikevičius prieš R.Šiškauską / "Reuters" nuotr. "Panathinaikos" gerbėjai švenčia - jų komanda po metų pertraukos pateko į Eurolygos finalą.

Į Eurolygos finalo ketvertą du Lietuvos krepšininkai atvyko rimtai nusiteikę, ir tai įrodė jau pusfinalio rungtynėse.

Šarūnas Jasikevičius tikriausiai matė, ką pirmajame pusfinalyje po pertraukos išdarinėjo Ramūnas Šiškauskas

Šaras antroje rungtynių dalyje ir pats pataikė svarbius metimus, ir dalijos perdavimus komandos draugams, o jo vedama Atėnų "Panathinaikos" 84:82 (27:21, 16:20, 23:22, 18:19) palaužė kitą Graikijos ekipą Pirėjo "Olympiakos".

Tai reiškia, kad sekmadienį Berlyno "O2 World" arenoje bus pakartotas 2007 m. Eurolygos finalas - "Panathinaikos" prieš Maskvos CSKA.

Atkakliai ir įtemptai besiklosčiuosiose Graikijos grandų rungtynėse svarbiausius taškus sudėjo Š.Jasikevičius, po kurio tritaškio rezultatas tapo 81:74, o kai "Olympiakos" išlygino rezultatą, Šaras atliko juvelyrinį perdavimą N.Pekovičiui, kuriam teliko iš po krepšio įmesti lemiamą dvitaškį. 

Š.Jasikevičius iš viso surinko 18 taškų (4/6 tritaškių) ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. N.Pekovičius pelnė 20, o Mike'as Batiste'as - 19 taškų. "Olympiakos" gretose sunkiausiai sustabdomas buvo Lynnas Greeras - 18 taškų.

Eurolygos finalas tarp "Panathinaikos" ir CSKA - sekmadienį 21 val. Lietuvos laiku. Prieš tai 18 val. "Olympiakos" ir "Barcelona" išspręs trečiosios vietos likimą. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų