Pereiti į pagrindinį turinį

„FIBA Europe“ prezidentas: M.Gasoliui reikia suaugti

„FIBA Europe“ prezidentas: M.Gasoliui reikia suaugti
„FIBA Europe“ prezidentas: M.Gasoliui reikia suaugti / Tomo Lukšio (BFL) nuotr.

Ispanijos rinktinės žvaigždės Marco Gasolio socialiniame tinkle "Twitter" paviešinta nuotrauka, kurioje matyti daug diskusijų sukėlusios Panevėžio "Romantic" viešbučio sienos dizainas, greitai apskriejo viešąją erdvę.

Apie tai sužinojo ir „FIBA Europe“ generalinis sekretorius Naras Zanolinas. FIBA organizacijos atstovas patikino, jog jokių problemų su viešbučiu tikrai nėra, o minėtoji siena - dizaino dalis.

„Romantic“ viešbutis Panevėžyje yra vienas romantiškiausių. Viešbutis tiesiog aukščiausios klasės, šalia upės, geras restoranas. Jis tikrai labai gražus. O sukurti tokį dizainą yra išties brangu", - kalbėjo N.Zanolinas.

Be to, pusiau juokais N.Zanolinas sukritikavo Memfio „Grizzlies“ vidurio puolėją.

„Pakankamai gerai pažįstu Marcą Gasolį, jis dar labai jaunas. Marcas galėjo taip nepasielgti, nes tai sukėlė papildomą nereikalingą įtampą. Jam reiktų šiek tiek suaugti. Subręsti reikia net ir žmonėms, žaidžiantiems NBA ir uždirbantiems 10 mln. per metus“, - tvirtino N.Zanolinas.

Artimiausiu metu „FIBA Europe“ generalinis sekretorius ketina susisiekti su Ispanijos krepšinio federacijos prezidentu ir aptarti M.Gasolio poelgį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų