Geriausių krepšininkų rinkimų lyderiai tvirtina savo pozicijas

  • Teksto dydis:

Geriausių 2015 m. krepšininkų rinkimuose po dviejų balsavimo savaičių lyderiai lieka tie patys – Jonas Mačiulis ir Gintarė Petronytė.

Ispanijos taurę, nacionalinį čempionatą ir Eurolygą praėjusį sezoną laimėjęs puolėjas J.Mačiulis po dviejų balsavimo savaičių padidino savo atotrūkį – buvo surinkęs 37,4 proc. balsų (prieš savaitę buvo beveik 36 proc.). Antroje vietoje žengia Mindaugas Kuzminskas – 16 proc. (buvo beveik 17 proc.), trečias Jonas Valančiūnas – 15,5 proc. (buvo 16 proc.).

Daugiausia Delfi.lt skaitytojų ir „Radiocentro” klausytojų simpatijų po dviejų balsavimo savaičių buvo sulaukusi Lietuvos rinktinės vidurio puolėja Gintarė Petronytė – beveik 39 proc. balsų (buvo 37 proc.). Jai įkandin seka atakuojanti gynėja Kamilė Nacickaitė – beveik 32 proc. balsų (buvo 31 proc.). Trečia – kol kas puolėja Laura Svarytė, rungtyniaujanti Lietuvoje – išlaikiusi beveik 8,5 proc. balsų.

Geriausio krepšininko ir krepšininkės rinkimai prasidėjo gruodžio 1 d. ir tęsis iki gruodžio 18-osios.

Geriausių Lietuvos metų krepšininkų rinkimai rengiami jau aštuntą kartą. 2008-aisiais geriausiu buvo išrinktas Ramūnas Šiškauskas (vyko bendri moterų ir vyrų rinkimai), 2009-aisiais — G.Petronytė ir L.Kleiza, 2010-aisiais — S.Linkevičienė ir L.Kleiza, 2011-aisiais — R.Valentienė ir J.Valančiūnas, 2012-aisiais — S.Linkevičienė ir J.Valančiūnas, 2013-aisiais – L.Pikčiutė ir M.Kalnietis, pernai – G.Petronytė ir J.Valančiūnas.

Už pasirinktą krepšininką ar krepšininkę DELFI ir Krepšinis.lt skaitytojai iš vieno įrenginio gali balsuoti po vieną kartą. Išsamią informaciją apie rinkimus ir jų rezultatus bus galima sužinoti ir Radiocentre.

Balsavimo rubriką galima rasti šiuo adresu: http://www.delfi.lt/media/krepsininkai/



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių