A. Gudaitis ant savo galingų pečių ištempė „Zenit“ Kazachstane

  • Teksto dydis:

Dar vieną pergalę Jungtinės lygos varžybose iškovojo šiemet solidžiai rungtyniaujantis Sankt Peterburgo „Zenit“ (8-1) su Artūru Gudaičiu. Antrąją Kalėdų dieną Piterio komanda svečiuose 77:70 (17:9, 16:22, 30:12, 14:27) įveikė Nur Sultano „Astana“ (3-7).

„Zenit“ šiose rungtynėse po trijų kėlinių turėjo net 20 taškų pranašumą, tačiau kazachai mačo pabaigoje pelnė 16 taškų be atsako ir grįžo į rungtynes.

Tuomet „Zenit“ į priekį pradėjo tempti A.Gudaitis, per paskutinį ketvirtį surinkęs 7 taškus.

Vidurio puolėjas iš Klaipėdos aikštėje praleido 25 minutes, per kurias pelnė 18 taškų (8/12 dvitaškių, 2/3 baudų), atkovojo 6 kamuolius, 2 kartus suklydo, perėmė kamuolį, blokavo metimą, 3 kartus pažeidė taisykles, išprovokavo 7 pražangas ir surinko 19 naudingumo balų.

„Zenit“ gretose už jį rezultatyviau žaidė tik 19 taškų įmetęs ir 12 kamuolių sugriebęs Willas Thomasas, KC Riversas ir Austinas Hollinsas pridėjo po 8, Kevinas Pangosas (9 rez. per.) ir Andrejus Zubkovas – po 7 taškus.

„Astana“ ekipai Martinas Meieris perlnė 17 taškų, Devynas Marble’as pridėjo 14, Jeremiah Hillas – 10.


Šiame straipsnyje: ZenitArtūras Gudatispergalė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sava kišenė

Sava kišenė portretas
Nuomonė. Šiais laikais ne sava Tėvynė svarbiau, o sava kišenė. Tai yra su dauguma seimūnų, Taip, matyt, galvoja pabėgę iš Žalgirio treneriai ir žaidėjai. Šiais laikais krepšinį valdo pinigų maišas. Daugumoje Eurolygos komandų iš 12-15 krepšininkų tik kokie 4 yra vietiniai, o Rusijos komandose gal tik 2-3. Krepšininkai perkami ir parduodami. .

Galingi pečiai

Galingi pečiai portretas
Gudaičio galingi pečiai daug vertingesni būtų Žalgiriui
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių