Pereiti į pagrindinį turinį

"Hoptrans-Sirenos" savo gretose išsaugojo tris krepšininkes

2015-08-07 11:35
A.Aleksandravičiaus nuotr.

Kauno rajono "Hoptrans-Sirenos" rikiuoja gretas ir ruošiasi artėjančiam sezonui. Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyro bronzos medalių laimėtojos pratęsė sutartis su trimis praėjusį sezoną kauniečių gretose rungtyniavusiomis krepšininkėmis.

"Hoptrans-Sirenose" ir toliau rungtyniaus 25 metų, 173 cm gynėja Erika Liutkutė, kuri Kauno rajono ekipos marškinėlius vilki jau nuo 2012 metų. Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) praėjusiame sezone E. Liutkutė vidutiniškai pelnydavo po 5,5 taško, atkovodavo po 3,5 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

"Hoptrans-Sirenos" taip pat pratęsė sutartį su 21 metų puolėja Akvile Baronėnaite. 185 cm krepšininkė LMKL praėjusį sezoną per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 12,5 taško, atkovodavo po 5,6 kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Komandoje ir toliau taip pat rungtyniaus 180 cm puolėja Gintarė Jasiunskaitė. Dvidešimtmetė krepšininkė praėjusį sezoną LMKL per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 9,9 taško, sugriebdavo po 3,3 atšokusios kamuolio ir atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo. Tai bus jau ketvirtasis G.Jasiunskaitės sezonas Kauno rajono komandos gretose.

Komandoje ir toliau rungtyniaus galiojančius kontraktus turinčios Rasa Knyzaitė ir Karolina Ambotaitė. Šią vasarą R. Knyzaitė gina Lietuvos aštuoniolikmečių merginų rinktinės garbę ir yra viena lyderių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų