Pereiti į pagrindinį turinį

I. Bourousis: apie tokį sezoną negalėjau net pasvajoti

2016-05-11 11:41

Sėkmingiausią sezoną per savo karjerą žaidžiantis Vitorijos „Laboral Kutxa“ puolėjas Ioannis Bourousis negali atsidžiaugti savo sprendimu iš Eurolygos titulą iškovojusio Madrido „Ral“ keltis į Baskijos regiono komandą.

Ioannis Bourousis (kairėje).
Ioannis Bourousis (kairėje). / Scanpix nuotr.

Atletas šį sezoną Eurolygos turnyre aikštelėje praleidžia vidutiniškai po 24,6 minutės, per kurias renka po 14,6 taško ir atkovoja po 8,9 kamuolio. Maža to, jo atstovaujama „Laboral Kutxa“ pirmą kartą po aštuonerių metų pertraukos pateko į pajėgiausio Senojo žemyno klubinio turnyro finalinį ketvertą.

„Priežastis paprasta – per labai trumpą laiką mes sugebėjome sukurti stiprų tarpusavio ryšį ir žaidėjai surado savo vietas komandoje. Mano komandos draugai neturi daug patirties aukščiausiame lygyje, tad treneris Perasovičius mane greitai įspėjo, kad turėsiu mokyti kitus žaidėjus ir vesti komandą į priekį.

Man patiko jų pasitikėjimas manimi, man suteiktos galimybės. Jų tikėjimas padėjo man viršyti savo galimybes aikštelėje. Šiuos sugebėjimus aikštelėje aš visada turėjau, niekas nepasikeitė. Tiesiog aš niekada anksčiau nebuvau gavęs galimybės būti lyderiu“, – tinklalapiui „Eurohoops“ džiaugėsi graikas.

Tokia laisve prieš metus rungtyniaudamas „Real“ gretose Bourousis džiaugtis negalėjo. Gindamas „karališkojo“ klubo spalvas graikas Eurolygoje rinko po 5 taškus, o pasireikšti gavo vidutiniškai po 11 minučių.

„Žinojau, kad atvykęs čia turėsiu galimybę žaisti laisvai ir mėgautis krepšiniu, bet negalėjau net įsivaizduoti, kad turėsime tokį sezoną. Meluočiau, jei pasakyčiau, kad tikėjausi tokių nuostabių metų“, – pasakojo I. Bourousis. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų