Į Lietuvą – be pergalių: trijų gynėjų neturėjęs „Žalgiris“ neprilygo Eurolygos čempionams

  • Teksto dydis:

Varžovams vos kėlinį priešinęsis Kauno „Žalgiris“ (0-3) Turkiją palieka be pergalių.

Martino Schillerio auklėtiniai „Gloria Cup“ turnyre 60:82 nusileido Eurolygos čempionams Stambulo „Anadolu Efes“ (3-0) krepšininkams.

Per savo turnė Turkijoje „Žalgiris“ pralaimėjo visus tris mačus – 69:76 prieš Krasnodaro „Lokomotiv“, 57:71 prieš bursos „Tofaš“, o šiandien neprilygo „Anadolu Efes“ (60:82).

Iš viso „Žalgirio“ tarpsezonio pergalių/pralaimėjimų santykis yra 0-5.

Rungtynių baigtį „Anadolu Efes“ išsprendė dar iki ilgosios pertraukos. Jeigu žalgiriečiai pirmajame kėlinyje dar laikėsi (14:22), tai po turkų spurto 20:2 antrojo ketvirčio pradžioje turėjo 20 taškų deficitą (18:38).

Visgi Schillerio auklėtiniai atsakė atkarpa 7:2 ir po Nielso Giffey dvitaškio su pražanga skirumtas sumažėjo iki 15 taškų (40:25). Į tai Stambulo ekipa atsakė trimis tritaškiais paeiliui, o po Adrieno Moermano tolimo šūvio persvara pasiekė rekordinę –  antrojo ketvirčio pabaigoje ekipas skyrė 24 taškai (49:25).

Po pertraukos Eurolygos čempionai išlaikė triuškinančią persvarą ir lengvai laimėjo rungtynes.

Rezultatyviausiai „Žalgiryje“ rungtyniavo Joffrey Lauvergne'as, kuris per 18 minučių surinko 10 taškų (5/6 dvit., 0/1 trit.), 12 atkovotų kamuolių, 1 rezultatyvų perdavimą, 2 klaidas ir 20 naudingumo balų.

Žalgiriečiai šiose rungtynėse vertėsi be trijų gynėjų Janio Strelnieko, Manto Kalniečio ir Emmanuelio Mudiay.

„Anadolu Efes“ žaidė be Chriso Singletono, Shane'o Larkino, Krunoslavo Simono ir Tiboro Pleisso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA

NA portretas
Praeitais metais Šileriui labai pasisekė - buvo koronoviruso pradžia , daugelis komandų nepasiruošė ir buvo išderintos iškritus žaidėjams , mūsų komanda išliko pilna ir pradžia buvo stulbinanti - 5 pergalės iš eilės , kurios leido ilgai išsilaikyti greta aštuntuko . Deja , gale prakišta visiems pagrindiniams konkurentams ir finišas buvo neypatingas . Jei viskas bus taip toliau , ką matome , bus labai liūdna , o pergalingo finišo be Jaskos kažkaip neįsivaizduoju .

Tragedija

Tragedija portretas
Artėja eurolygoj krachas, bus kaip su Lietuvos futbolu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių