Pereiti į pagrindinį turinį

J. Kazlauskas prie rinktinės pakvietė prisijungti V. Čižauską

2013-07-16 10:36
krepsinis.net
V.Čižauskas nori dar vieno titulo
V.Čižauskas nori dar vieno titulo / Gedimino Bartuškos nuotr.

Pirmadienį į Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovyklą Palangoje po truputį pradėjo plūsti krepšininkai. Tiesa, pirmąją dieną pajūryje nepasirodė vienas iš brolių, Kšištofas Lavrinovičius.

Vis dėlto nerimauti neverta, nes nacionalinės komandos strategas Jonas Kazlauskas antradienį pranešė, jog krepšininkas jau netrukus prisijungs prie ekipos ir pradės treniruotes.

„Jis paskambino. Galbūt aš seniai nedirbęs Lietuvoje ir pasikeitė kažkokie reikalavimai. Kšištofas aiškina, kad jis skambino Balčiūnui ir atsiprašė. Man niekas to nesakė, todėl įvyko nesusipratimas. Galbūt federacijos buvo kitokie reikalavimai ir įvyko šioks toks nesusipratimas. Trečiadienį Kšištofas grįžta ir prisijungs prie mūsų.

Vytenį nusprendžiau pakviesti, nes mums reikia įžaidėjų. Reikia žiūrėti į ateitį ir padėti jiems. Ar nukonkuravo Šarūną Vasiliauską? Šarūnas labai talentingas žaidėjas, bet, žiūrint į ateitį, jis turi vieną didelį trūkumą – kūną. Kalbėjau su Adomaičiu ir jis sako, kad kaip žaisti, kai australų įžaidėjas buvo 200 cm ūgio. Susidūręs su kontaktiniu krepšiniu jis nieko negali parodyti“, – aiškino vyriausiasis rinktinės treneris J.Kazlauskas.

Rinktinės treneris taip pat teigė, jog nusprendė pakviesti į stovyklą dar vieną Lietuvos studentų rinktinės žaidėją – Vytenį Čižauską. Krepšininkas turėtų atvykti į pajūrį savaitės pabaigoje, po to, kai grįš iš Kazanėje (Rusijoje) vykstančios universiados.

Krepsinis.net primena, jog kartu su V.Čižausku į Palangą atvyks ir kitas studentų rinktinės krepšininkas Adas Juškevičius. Jonas Valančiūnas prie rinktinės prisijungs po NBA vasaros lygos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų