Pereiti į pagrindinį turinį

J. Strelnieko sutartis su „Žalgiriu“ dar neįsigaliojo, latvio laukia išsamus patikrinimas

2021-08-25 20:20
basketnews.lt

Janis Strelniekas jau klausosi Kauno „Žalgirio“ fizinio rengimo trenerio Sigito Kavaliausko komandų Nemuno krepšinio saloje. Tačiau oficialiai jis dar nėra Kauno „Žalgirio“ krepšininkas. BasketNews žiniomis, 31-erių gynėjo kontraktas su Lietuvos čempionais dar nėra įsigaliojęs.

Janis Strelniekas
Janis Strelniekas / Evaldo Šemioto nuotr.

BasketNews šaltinių teigimu, Strelnieko Kaune dar laukia išsamus medicininis patikrinimas. Jis bus gerokai nuodugnesnis nei įprastai. Tik po jo, įsitikinęs Strelnieko fizine būkle, „Žalgiris“ priims sprendimą, ar uždegti žalią šviesą vienerių metų sutarties įsigaliojimui.

BasketNews žiniomis, Strelnieko stovykla nemato pagrindo nerimauti dėl 191 cm ūgio snaiperio situacijos.

Legionierius dėl kojos raumens traumos Kaune kol kas sportuoja pagal individualų planą. Kai tik Strelniekas galės prisijungti prie treniruočių visa jėga, jam bus atlikta išsami medicininė apžiūra. Prieš savaitę apie latvio kojos raumens traumą informavęs „Žalgiris“ pranešė, kad naujokui išgyti reikės maždaug poros savaičių.

„Dabar nėra nutikę nieko pernelyg rimto, tačiau atsižvelgiant į šios traumos istoriją, mes į tai žiūrime atsargiau ir duodame papildomo laiko, jog tai nesikartotų. Antradienį vykome į apžiūrą, viskas yra išgiję. Dabar tereikia įdėti papildomo darbo, kad kitą savaitę galėčiau prisijungti prie komandos“, – trečiadienį BasketNews sakė Strelniekas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų