K. Bryanto žūtis pribloškė Lietuvos krepšininkus: sportininkai nenorėjo tuo tikėti

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą pasaulį sukrėtė netikėta žinia – Kalifornijoje tragiškai žuvo vienas geriausių visų laikų krepšininkų Kobe Bryantas ir jo trylikametė dukra Gianna. Šios tragiškos naujienos įžiebė reakcijas ir Lietuvos krepšinio padangėje. 

NBA legendos žūtis sukrėtė ir šalies krepšinio bendruomenę. Buvę rinktinės žaidėjai, dabartiniai krepšininkai ir strategai interneto erdvėse neslėpė liūdesio, dalijosi užuojautomis.

Kauno „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius socialiniame „Instagram“ rašė nenorintis patikėti tokiomis naujienomis.

Dalis Lietuvos krepšininkų akis į akį kovojo prieš K. Bryantą – Londone mūsų šalies nacionalinė komanda susikovė su JAV rinktine, kurios gretose buvo ir legendinis sportininkas, ir Š. Jasikevičius.

„Iš tiesų nenoriu tuo tikėti... RIP KOBE“, – instagrame rašė Š. Jasikevičius, pasidalijęs akimirkomis iš menamo mačo.

Broliai Lavrinovičiai antrino Š. Jasikevičiui, socialiniuose tinkluose rašydami, jog ši žinia paliko juos be žodžių, kadangi tai vienas didžiausių krepšinio pasaulio praradimų.

Buvęs rinktinės gynėjas Rimantas Kaukėnas taip pat negalėjo nuslėpti nuostabos, jog pasaulį paliko vienas iš idealų.

„Negaliu patikėti... Vienas mano geriausių visų laikų žaidėjų, jo dukra ir dar kiti 7 žmonės žuvo sraigtasparnio avarijoje. O dieve! Pasaulį paliko vienas iš mano idealų! Ilsėkis ramybėje Kobe! Užuojauta šeimai ir jo draugams“, – jautria žinute sportininkas dalijosi instagrame.

Jausmingų žinučių bei minčių negailėjo ir kiti šalies krepšininkai: Artūras Gudaitis, Martynas Pocius, Antanas Kavaliauskas, Darius Songaila, Dainius Adomaitis ir kiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių